Pekdemir: Ücretsiz kültür gezileri düzenleyeceğiz – D20Haber
05.05.2024, Pazar
10 °C / 22 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Pekdemir: Ücretsiz kültür gezileri düzenleyeceğiz

Pekdemir: Ücretsiz kültür gezileri düzenleyeceğiz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Mart 2024 Cuma - 11:56Güncelleme: 15 Mart 2024 Cuma - 11:56
Pekdemir: Ücretsiz kültür gezileri düzenleyeceğiz

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, görevi devralması halinde ücretsiz kültür gezileri düzenleneceğini söyledi.

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, seçime yönelik projelerini açılamaya devam ediyor.

Pekdemir, seçilmesi halinde vatandaşların kültürel ve tarihi şehirleri keşfetmeleri için kendi döneminde ücretsiz kültür gezileri düzenleneceğini belirtti. Pekdemir, “Bu geziler sayesinde, Pamukkale’de yaşayanların Çanakkale, Bursa, İstanbul ve Ankara gibi önemli şehirlere giderek tarihi ve kültürel mirası yakından tanıma fırsatını bulmaları amaçlanıyor” dedi.

Kültür gezilerinden farklı yaş gruplarından herkesin ücretsiz olarak yararlanabileceğini kaydeden Pekdemir, gezilerin profesyonel turist rehberleri eşliğinde gerçekleşeceğini söyledi. Pekdemir, ayrıca gezilere katılanların ulaşım, konaklama, yeme-içme ihtiyaçları Pamukkale Belediyesi tarafından karşılanacağını da ifade etti.

Gezilerin her yıl düzenli oalrak yapılacağını belirten Pekdemir, “Kültür gezileri sayesinde Pamukkale’de yaşayan binlerce kişi tarihi ve kültürel mirası keşfetme imkanı bulacak” diye konuştu.