Pekdemir, vatandaşlarla buluştu, hayal ettiği Pamukkale’yi anlattı – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Pekdemir, vatandaşlarla buluştu, hayal ettiği Pamukkale’yi...

Pekdemir, vatandaşlarla buluştu, hayal ettiği Pamukkale’yi anlattı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Şubat 2024 Salı - 16:43Güncelleme: 27 Şubat 2024 Salı - 16:44
Pekdemir, vatandaşlarla buluştu, hayal ettiği Pamukkale’yi anlattı

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, ilçenin kırsal mahallelerini ziyaret etti. Pekdemir, vatandaşlar bir araya gelerek projelerini ve nasıl bir Pamukkale hayal ettiğini anlattı.

Cumhur İttifakı’nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı Pekdemir, seçim çalışmalarını sürdürüyor. İlçenin Güzelköy, Kocadere, Eldenizli, Irlıganlı, Küçükdere, Yeniköy, Korucuk, Goncalı ve Karakova mahallerini gezen Pekdemir, vatandaşlarla bir araya geldi.

 

PROJELERİNİ ANLATTI

Seçilmesi halinde belediye başkanlığı döneminde hayata geçirmek istediği projeleri aktaran Pekdemir, nasıl bir Pamukkale hayal ettiğini anlattı. 2004-2011 yılları arasında İl Genel Meclisi Başkanlığı yaptığını anımsatan Pekdemir, “Beni 2004-2011 yılları arasında görev yapan muhtarlara ve azalarına sorun. Benim İl Genel Meclisi Başkanlığım dönemimde neler yaptığımı onlar çok iyi bilirler” dedi.

“OLUMLU GERİ DÖNÜŞLER ALDIK”

Pekdemir, ilçenin tarım ve hayvancılıkla uğraşan mahallerinde tanındığını kaydederken, ziyaretlerde “Efsane başkan geri geliyor” sloganlarıyla karşılandı. Zaman zaman eskiden yapılan çalışmaların yad edildiği seçim gezilerinin tamamından olumlu dönüşler aldığını aktaran Pekdemir, “O günleri hatırlayanlar, Allah nasip ederde seçilirsem neler yapabileceğimi de çok iyi bilirler” diye konuştu.

DAVUL ZURNAYLA KARŞILANDI

Öte yandan Pekdemir, ziyaret ettiği Karakova Mahallesi’nde davul ve zurnayla karşılandı. Mahalle sakinleri ile bir süre sohbet eden Pekdemir, ziyaretin sonunda da davul ve zurnayla uğurlandı.