Pekdemir: Panorama Müzesi Projesi Pamukkale’ye değer katacak – D20Haber
08.05.2024, Çarşamba
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Pekdemir: Panorama Müzesi Projesi Pamukkale’ye değer...

Pekdemir: Panorama Müzesi Projesi Pamukkale’ye değer katacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Mart 2024 Pazar - 15:01Güncelleme: 10 Mart 2024 Pazar - 15:04
Pekdemir: Panorama Müzesi Projesi Pamukkale’ye değer katacak

AK Parti’nin Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, görevi devralması halinde Denizli'nin tarihi ve kültürel değerlerini sergilendiği bir panorama müzesi yapacaklarını dile getirdi.

Cumhur İttifakı’nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, seçim çalışmalarına devam ederken bir yandan da ilçeye dair projelerini açıklamayı sürdürüyor.

Yeni yerleşim alanlarına oranla Pamukkale’nin yenilenme anlamında geride kaldığını ve bunun önüne geçmek için de daha vizyonel projelere imza atmak gerektiğini söyleyen Pekdemir, bölgeye bir panorama müzesi yapacaklarını söyledi.

Panorama müzesinde Denizli'nin tarihi ve kültürel değerlerinin sergileneceğini ve Pamukkale’ye değer katacağını kaydeden Pekdemir, müze ile ziyaretçilere bölgenin hem zengin geçmişini keşfetme fırsatı sunulacağını ve hem de ekonomik katkı sağlanacağını aktardı.

Projenin bölgeye katma değer sağlayacağını belirten Pekdemir, “Panorama müzeleri ziyaretçilerini 360 derece büyük ölçekli resimlerle kendilerini o anın içinde hissettiren yerledir. Bu projemiz ile Denizli tarihimizi ve güzelliklerimizi ziyaretçilere daha iyi anlatabileceğiz” dedi.