Pekdemir: Her mahalleye özel proje geliştiriyoruz – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Pekdemir: Her mahalleye özel proje geliştiriyoruz

Pekdemir: Her mahalleye özel proje geliştiriyoruz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Şubat 2024 Cumartesi - 12:39Güncelleme: 17 Şubat 2024 Cumartesi - 12:40
Pekdemir: Her mahalleye özel proje geliştiriyoruz

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, ihtiyaç ve isteklere göre her mahalleye özel projeler hazırladıklarını bildirdi.

Seçim çalışmalarını mahalle ziyaretleriyle sürdüren AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’in duraklarından birisi de Cumhuriyet Mahallesi oldu.

 

Toplumun her kesimi ve her yaş grubundan ilçe sakiniyle diyalog kurmaya özen gösteren Pekdemir, Cumhuriyet Mahallesi Necip Ali Caddesi’ndeki temaslarında, esnafla iş yerlerini ziyaret ederek, vatandaşlarla da birebir görüşmeler yaptı.

Pamukkale’nin nüfus olarak Denizli’nin en büyük ilçesi olduğuna dikkati çeken AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, ilçenin geniş bir sosyal yelpazeye sahip olduğunu söyledi.

Bu denli büyük bir ilçede her mahallenin farklı bir sosyal yapıya sahip olduğunu kaydeden Pekdemir, “Biz hizmetlerimizi masa başında değil, yerinde, hemşehrilerimizle birlikte geliştiriyoruz. Her bir mahallemizin kendine özgü bir yapısı var. Dolayısıyla mahallelerimiz özelinde, doğrudan hemşehrilerimizin ihtiyaç ve taleplerine uygun projeler geliştiriyoruz. Pamukkalemize hizmet ederken deyim yerindeyse nokta atışı yaparak, hedefi 12’den vuracağız” dedi.