Pekdemir, Gökpınar Mesire Alanı projesini tanıttı: Simgesel bir mekan olacak – D20Haber
08.05.2024, Çarşamba
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Pekdemir, Gökpınar Mesire Alanı projesini tanıttı:...

Pekdemir, Gökpınar Mesire Alanı projesini tanıttı: Simgesel bir mekan olacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Mart 2024 Salı - 11:29Güncelleme: 12 Mart 2024 Salı - 11:29
Pekdemir, Gökpınar Mesire Alanı projesini tanıttı: Simgesel bir mekan olacak

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, görevi devralması halinde ilçedeki yeşil alanları artırma adına Gökpınar Mesire Alanı Projesi'ni hayata geçireceklerini dile getirdi.

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, ilçenin çehresini değiştirme adına bir projesini daha açıkladı.

 

“DOĞAL DOKUYA DOKUNULMAYACAK”

Pekdemir, Gökpınar Barajı’nın yakınlarında doğal dokuya dokunulmadan planlanan proje ile bölgeye piknik alanları, spor alanları, yürüyüş yolları, bisiklet yolu, çocuk oyun alanları gibi aktif ve pasif yeşil alanların kazandırılacağını belirtti.

8 MAHALLEYİ KAPSIYOR

Gökpınar Mesire Alanı Projesi'yle spor yapmak isteyenler ve dinlenmek isteyenler için ideal bir ortamın oluşturulacağını kaydeden Pekdemir, “Bu modern semt parkı Cumhuriyet, Kayıhan, Hürriyet, Fatih, Karakurt, Aktepe, Deliktaş ve Karşıyaka mahallelerini kapsayacak. Proje, geniş kapsamlılığı sayesinde bölgenin büyük bir kısmına hitap edecek şekilde planlandı” dedi.

“EKONOMİK KATKILARI DA OLACAK”

Projenin yeşil alanın yanı sıra bölgeye ekonomik katkılar da sağlayacağını söyleyen Pekdemir, proje kapsamında alan içinde bulunacak restoranların ve diğer ticari işletmelerin de Pamukkale’yi hem yerli hem de yabancı turistlere hitap edecek cazip bir destinasyon haline getireceğini belirtti.

“SİMGESEL BİR MEKAN OLACAK”

Projenin ilçenin simgesel mekanlardan biri olacağına inandığını ifade eden Pekdemir, şunları söyledi:

“Gökpınar Mesire Alanısı Projesi ile daha yaşanabilir bir çevre sağlamak amaçlanıyor. Göreve geldikten sonra bu ve benzeri projelerimiz ile yeşili koruyarak insanların doğayla iç içe vakit geçirmelerini teşvik etmek için önemli çalışmalara imza atmak istiyoruz. Gökpınar Mesire Alanı’nın bölgemizin simgesel mekanlarından birisi olacağına inanıyorum.”