Pekdemir: Gençler için Pamukbucks kafeler açacağız – D20Haber
08.05.2024, Çarşamba
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Pekdemir: Gençler için Pamukbucks kafeler açacağız

Pekdemir: Gençler için Pamukbucks kafeler açacağız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Mart 2024 Çarşamba - 12:10Güncelleme: 13 Mart 2024 Çarşamba - 12:11
Pekdemir: Gençler için Pamukbucks kafeler açacağız

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’in projeleri arasında yer alan Pamukbucks Kafe’nin uygun fiyatlarıyla gençlerin buluşma noktası haline gelmesi hedefleniyor.

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, özellikle gençlerin sosyal hayatlarını yakından ilgilendiren bir projesini daha duyurdu.

Özellikle gençlerin sosyal hayatlarını yakından ilgilendiren proje kapsamında ‘Pamukbucks’ ismiyle kafeler açılacağını belirten Pekdemir, “Bu kafeler oldukça modern mekanlar olacak ve gençler benzeri mekanların tam tersine çok çok daha uygun fiyatlara bu mekanlardan yararlanabilecek” dedi.

Kafelerin farklı bölgelerde açılacağını kaydeden Pekdemir, “Gençler için yeni bir buluşma noktası haline gelecek olan bu kafelerde hem sosyalleşme imkanı bulunacak hem de lezzetli içeceklerin tadını çıkarmak mümkün olacak. Başta genç nüfus hareketliliğinin yoğun olduğu alanlar olmak üzere içerisindeki farklı bölgelerde açılacak olan bu kafeler, sıcak ve soğuk içeceklere ek olarak atıştırmalık ürünleri de kaliteli hizmet anlayışıyla sunacak” diye konuştu.

Projenin bölge sakinlerinin talepleriyle ortaya çıktığını söyleyen Pekdemir, “Pamukbucks Kafe Projesi, gençlerin yanı sıra çalışan kesim için de stresli iş günleri sonrasında dinlenmek adına ideal bir yer olacak. Bölgede yaşayanların talepleri üzerine ortaya çıkan bu proje aynı zamanda AK Parti Belediyeciliğinin taleplerini önemseyen bir yönetim anlayışına sahip olduğunun bir göstergesi olarak ortaya çıkıyor” ifadelerini kullandı.