AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir destek istedi – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı...

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir destek istedi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Mart 2024 Salı - 15:44Güncelleme: 26 Mart 2024 Salı - 15:44
AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir destek istedi

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, İl Genel Meclisi Başkanlığı dönemini anımsatarak, “Daha önce yaptım, yine yaparım” dedi. Pekdemir, düzenlediği mahalle toplantılarıyla da seçmenden destek istedi.

Cumhur İttifakı'nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, seçim bölgesinde çalışmalarına devam ediyor. Pekdemir, İl Genel Meclis Başkanlığı döneminde Denizli’nin her ilçesine ve mahallesine gittiğini, buralara hizmet götürülmesine öncülük ettiğini söyledi.

İftardan sonra yapılan mahalle toplantılarının yoğun katılımla miting havasında geçtiğini kaydeden Pekdemir, “Daha önce yaptım, şimdide yaparım” diyerek göreve geldikten sonra Pamukkale’de yapacaklarını anlatıyor.

Pekdemir, konuşmalarında “İnşallah sizlerin destek ve teveccühleriyle göreve geldiğimizde, çok başarılı işlere imza atacağız. Allah’ın izniyle Pamukkale’yi öyle bir değiştireceğiz ki; göç edilen değil, kabul bulan bir ilçe haline getireceğiz. Hep birlikte sorunlarımızı çözecek, birlikte çalışacağız” dedi.