AK Parti Milletvekili Adayı Başer: Denizli için yapacak çok işimiz var – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. AK Parti Milletvekili Adayı Başer: Denizli...

AK Parti Milletvekili Adayı Başer: Denizli için yapacak çok işimiz var

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Nisan 2023 Cuma - 12:15Güncelleme: 28 Nisan 2023 Cuma - 12:17
AK Parti Milletvekili Adayı Başer: Denizli için yapacak çok işimiz var

AK Parti Milletvekili Adayı Ekrem Başer, yoğun tempoda sürdürdüğü seçim çalışmalarında toplumun çeşitli kesimleriyle bir araya gelirken, istekleri dinledi ve “Denizli için yapacak çok işimiz var” mesajını verdi.

AK Parti Milletvekili Adayı Ekrem Başer, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel seçimlerine yönelik çalışmalar kapsamında Çivril’e gitti. İlçede 7’den 70’e toplumun her kesimiyle selamlaşan Başer, gösterilen ilgi için teşekkür etti.

İlçedeki temaslarına Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’ı ziyaret ederek başlayan Başer, daha sonra AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halit Ertuğrul ve teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Başer, hep birlikte el ele vererek Denizli ve Çivril’e hizmet edeceklerini söyledi.

Pazar yerine giden, esnaf ziyaretlerinde bulunan Başer, vatandaşların ve esnafın taleplerini dinledi.

Çivril Ziraat Odası ile soğuk hava deposunda üreticilerle bir araya gelen Başer, projelerini paylaştı.

Çivril gezisindeki duraklarından olan Haydan ve Balçıkhisar mahallelerinde sevgi gösterileriyle karşılanan Başer, ilçe halkına gösterdikleri ilgi ve sevgiden dolayı teşekkür etti. Başer, “Güzel şehrimizin, her köşesini gezmeye, her gönüle dokunmaya devam ediyoruz. Bugün Çivrilli hemşehrilerim beni bağrına bastı. İnsanı misafirperver, esnafı samim. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bugüne dek eğitimden sağlığa, ulaşımdan yerli ve milli sanayi hamlesine kadar pek çok güzel ve kalıcı eserlere imza attık. Çivril’de başta Büyükşehir Belediyemiz ve Çivril Belediyemiz çok değerli eserlere imza attı. Bu kazanımların korunması ve Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda yeni hedeflere ulaşılması adına aziz milletimiz yine desteğini gösterecektir. Denizlimiz için daha yapacak çok işimiz var” dedi.