Başer: Esnafımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Başer: Esnafımızın yanında olduk, olmaya da...

Başer: Esnafımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Nisan 2023 Salı - 15:23Güncelleme: 18 Nisan 2023 Salı - 15:27
Başer: Esnafımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz

15 Mayıs Mahallesi ve İstasyon Caddesi’nde esnafla bir araya gelen AK Parti Denizli Milletvekili adayı Ekrem Başer, “Bugüne dek esnafımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

AK Parti’den milletvekili adayı olan iş insanı Ekrem Başer, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri öncesi ziyaret ve temaslarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. İlk olarak AK Parti Pamukkale İlçe Başkanlığı’na giden Başer, burada partililerle buluştu.

 

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel’in ev sahipliğinde yapılan toplantıda konuşan Başer, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yolumuz uzun, yapacak daha çok işlerimiz var. Hep birlikte omuz omuza Denizlimizi ve ülkemizi daha iyi yerlere getireceğiz. Doğru adımlarla yola devam etmek için birlikte gayret etmeye, aziz milletimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Daha sonra İstasyon Caddesi ve 15 Mayıs Mahallesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Başer, sorun ve talepleri dinledi. Cumhur İttifakı’nın ruhuna uygun bir şekilde il genelinde gayret ettiklerini dile getiren Başer, “Bugüne dek hep esnafımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı’nda Cumhur İttifakı olarak bizim hep söylediğimiz bir sözümüz var. Bizim en yüksek makamlarımız, milletimizin gönlündeki yerimizdir. Bu anlayışla aziz milletimiz için gayret etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kent genelinde ulaşılmadık bir vatandaş dahi bırakmayacaklarını ifade eden Başer, “Girilmedik gönül, çalınmadık kapı kalmayıncaya kadar sokaklardayız” dedi. Akşam programında ise Karahasanlı Mahalle sakinlerinin düzenlediği iftar yemeğine katılan Başer, “ Bu mübarek Kadir Gecesi’nde Rabbim tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları kabul etsin” şeklinde konuştu.