Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Başer’den ziyaret turu – D20Haber
07.05.2024, Salı
12 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Başer’den ziyaret...

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Başer’den ziyaret turu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Şubat 2024 Salı - 17:05Güncelleme: 6 Şubat 2024 Salı - 17:15
Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Başer’den ziyaret turu

AK Parti’nin Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, seçim çalışmalarına hızlı bir ziyaret turuyla başladı. Başer, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eski belediye başkanları, DTO Başkanı Uğur Erdoğan ve öğretmenini ziyaret etti.

Merkezefendi Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusu yapmamasına rağmen partisi tarafından aday gösterilen ve adaylığı 4 Şubat’taki programda açıklanan Ekrem Başer, bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

   

ZOLAN’I ZİYARET ETTİ

Başer, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz ile birlikte Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Zolan, ziyaretle ilgili “Merkezefendi Belediye Başkan Adayımız Ekrem Başer kardeşimi ve yol arkadaşlarımızı ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. El ele omuz omuza hep birlikte şehrimiz için durmadan yorulmadan çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Zolan’a teşekkür eden Başer ise, “Güzeller güzeli Denizlimizin Şehr’ül Emini Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Osman Zolan'ı ziyaret ettik. Şehrimizde hizmet destanları yazan Osman Başkanımız ile omuz omuza Merkezefendimiz ve Denizlimiz için gayret edeceğiz” paylaşımını yaptı.

İLKOKUL ÖĞRETMENİNİ HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Ziyaretlerinden birisini de ilkokul öğretmenine yapan Başer, geçmiş olsun dileklerini iletti. Başer, “Üzerimde büyük emekleri olan ilkokul öğretmenim Ahmet Gülmez'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundum. Çok kıymetli hocama acil şifalar diliyorum. Merkezefendi de eğitim ilk önceliğimiz olacak. Yarınlarımızın sahibi evlatlarımız ve çok kıymetli öğretmenlerimizin şehrimizi daha ileriye ve güzele taşıması için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz” dedi.

DTO BAŞKANI ERDOĞAN’I ZİYARET ETTİ

Başer’in ziyaret turundaki duraklarından birisi de Denizli Ticaret Odası (DTO) oldu. Erdoğan, ziyaretle ilgili paylaşımında “Hemşehrilerimize hizmetkar olanlar başımızın tacıdırlar. Bizleri aynı hedef doğrultusunda buluşturan memleketimiz ve milletimize hizmet ederek fayda sağlayacak herkese her zaman kapımız açıktır” ifadelerine yer verdi.

Başer de “Denizli Ticaret Odası Başkanı Sn. Uğur Erdoğan Bey'i ziyaret ederek çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledik. Ahilik kültürümüzü Merkezefendimizde yaşatmak ve gelecek nesillere ulaştırmak adına omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ESKİ BAŞKANLARA ZİYARET

AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, 1989-1999 yılları arasında CHP’den Denizli Belediye Başkanlığı yapan Ali Marım’ı da ziyaret etti. Başer, Marım’a konukseverliğinden dolayı teşekkür etti.

Başer, Merkezefendi İlçe Başkanı Durmaz ile birlikte Kale eski Belediye Başkanı İsmail Yarımca’ya bir ziyaret gerçekleştirdi.