Başer’den gençlere yönelik kitap kafe projesi – D20Haber
08.05.2024, Çarşamba
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Başer’den gençlere yönelik kitap kafe projesi

Başer’den gençlere yönelik kitap kafe projesi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Mart 2024 Cumartesi - 14:51Güncelleme: 9 Mart 2024 Cumartesi - 14:52
Başer’den gençlere yönelik kitap kafe projesi

AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, göreve gelmesi halinde kitap kafelerin hizmete alınacağını dile getirdi. Başer, kitap kafelerin uygun fiyatlarla yeme ve içme imkanı sunacağını, ayrıca ücretsiz wifi hizmetinin de verileceğini aktardı.

Cumhur İttifakı'nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, seçilmesi halinde gençlerin sosyal hayatına büyük bir katkı sağlayacak kitap kafelerin hizmete alınacağını söyledi.

Proje hakkında konuşan Başer, “Gençler artık arkadaşlarıyla buluşmak veya ders çalışmak için kaliteli bir mekana sahip olabilecekleri gibi kitapların büyülü dünyasında kaybolurken sosyal ilişkilerini güçlendirebilecekler” dedi.

Kitap kafelerin gençlerin kültürel gelişimine de katkı sağlayacağını belirten Başer, “Gençler bizlerin geleceği ifadesini kullandı. Başer, konuşmasında şunları söyledi:

Planlan bu alanlarda farklı türden kitaplara ulaşabilme imkanının yanında çeşitli etkinlik ve söyleşiler de yapılabilecek. Farklı kaynaklardan yararlanabilecek olan gençler eğitimleri süresince daha donanımlı bireyler olma fırsatına sahip olacak.”

Başer, bu proje ile Merkezefendi’deki gençlerin hem eğlenip hem de öğrenme fırsatı yakalayarak zamanlarını daha verimli geçirebilmeleri ve ekonomik açıdan da rahatlamalarına yardımcı olması planlandıklarını aktardı.