Başer’den ezber bozan ziyaretler – D20Haber
05.05.2024, Pazar
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Başer’den ezber bozan ziyaretler

Başer’den ezber bozan ziyaretler

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Mart 2024 Cuma - 13:26Güncelleme: 10 Mart 2024 Pazar - 17:13
Başer’den ezber bozan ziyaretler

AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, rakip ve ittifak ayrımı yapmaksızın ezber bozan ziyaretlerde bulunuyor. 1989-199 döneminde CHP’den Denizli Belediye Başkanlığı yapan Ali Marım ile Merkezefendi Belediye Başkanı ve bu seçimdeki rakibi Şeniz Doğan, Başer’in dikkat çeken ziyaretleri oldu.

Merkezefendi’de 31 Mart seçimlerinde kartlar yeniden karılırken, AK Parti Adayı Ekrem Başer, projeleri kadar hem söylemleri hem de ziyaretleriyle de gündeme geliyor. Cumhur İttifakı’nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Başer, parti rozeti gözetmeksizin gerçekleştirdiği seçim çalışmalarında ulaşabildiği her kesim, çalabildiği tüm kapıları çalıyor. eçilmesi halinde kimseye ayrım gözetmeden tüm Merkezefendilinin belediye başkanı olacağını anlatmaya çalışıyor.

Şeniz Doğan’dan Ali Marım’a rakip siyasi partilerin kritik isimlerine gitmekten çekinmeyen AK Partili Aday Ekrem Başer, belediye başkanlığı döneminde Merkezefendi’deki 50 mahallenin tümüne, ilçedeki 340 bin nüfusun hepsine eşit ve adil hizmet götüreceği sözünü veriyor.

TÜM KAPILARI ÇALIYOR

Doğusundan batısına ilçedeki tüm hemşeri dernekleri, farklı siyasi ve kültürel yapılar, sivil toplum örgütleri ve meslek odaları, sağcısı, solcusu ilçe ve il siyasetinin kanaat önderleri dahil olmak üzere herkese dokunan, temas eden Başer’in adalet ve eşitlik temelli duruşu dikkat çekiyor. Alışılagelmişin dışındaki siyasi üslubu, yaptıkları ve sözleriyle pek çok kesimin beğenesini kazanan Ekrem Başer, göreve geldikten sonra da kimsenin kendisinden ayrım beklememesine vurgu yapıyor.

ÇOK NET KONUŞTU!

Toplumun tüm kesimlerini kucaklayan gezilerinden birinde, Vanlılar Derneği buluşmasında da bu hassasiyetine vurgu yapan genç siyasetçi Ekrem Başer net konuştu. “Merkezefendi’de 340 bin hemşerimiz yaşıyor. 340 binhemşerimize biz istisnasız tamamına adalet ve eşitlik ilkesiyle hizmet edeceğiz. 340 bin hemşerimiz bizim için birdir diyen Başer, “Hiçbir ayrım gözetmeksizin adalet ve eşitlik ilkesiyle birlikte Merkezefendi’nin 50 mahallesindeki bütün hemşerilerimize hizmet edeceğiz. Gayemiz bu” dedi.