Başer’den açık hava sinemaları projesi – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Başer’den açık hava sinemaları projesi

Başer’den açık hava sinemaları projesi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Mart 2024 Salı - 12:34Güncelleme: 19 Mart 2024 Salı - 12:34
Başer’den açık hava sinemaları projesi

AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’den bir proje açıklaması daha geldi. Başer, kendi döneminde eski günlerde olduğu gibi samimi, sıcak ve arkadaşlıkların pekiştiği açık hava sinemalarının hayata geçirileceğini açıkladı.

AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, Merkezefendi'nin çeşitli bölgelerinde, özellikle bir dönem Türkiye’de özellikle yaz akşamlarının vazgeçilmezi olmuş açık hava sinemalarını hayata geçirecek.

Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in açık hava sinemaları ilçenin sosyo-kültürel yaşamına farklı bir renk getirecek. Sinema gösterimlerinin yanı sıra kültürel etkinliklerin de yapılması planlanan açık hava sinemaları, Merkezefendi’nin kendi dokusuna has ikonik merkezler oluşturacak.

İlçe sakinleri, aileleriyle birlikte keyifli bir akşam geçirirken aynı zamanda sevdikleriyle de bir araya gelme fırsatını bulacaklar. Bu tür etkinlikler, toplumun bir araya gelmesine ve dayanışmasına katkı sağlayarak sosyal bağları güçlendirecek projeler olarak değerlendiriliyor.