Başer, Merkez Mutfak Projesi’ni tanıttı – D20Haber
07.05.2024, Salı
12 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Başer, Merkez Mutfak Projesi’ni tanıttı

Başer, Merkez Mutfak Projesi’ni tanıttı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Mart 2024 Cuma - 11:25Güncelleme: 15 Mart 2024 Cuma - 11:26
Başer, Merkez Mutfak Projesi’ni tanıttı

AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, göreve gelmeleri halinde hayata geçirecekleri Merkez Mutfak Projesi’ni tanıttı. Başer, proje kapsamında dileyenlerin profesyonel şeflerden ücretsiz kurs alarak sertifikalı aşçı olabileceğini dile getirdi.

Cumhur İttifakı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, seçim kampanyası kapsamında göreve geldiklerinde gerçekleştireceği projeleri vatandaşlarla paylaşmaya devam ediyor.

Başer, gastronomiyi ilgilendiren projesi Merkez Mutfak hakkında yaptığı açıklamada, vatandaşların profesyonel şeflerden ücretsiz kurs alarak mutfakta ustalaşma imkanına sahip olacağını, kursu başarı ile tamamlayanlara ise sertifika verileceğini söyledi.

Yeni istihdam kapıları açmayı hedeflediklerini kaydeden Başer, “Vatandaşlarımız aldıkları sertifikalar ile iş hayatına atılabilir. Yeni fırsatlara doğrudan erişme imkanına sahip olabilmelerini amaçlıyoruz. İnsan gücünün değerlendirilmesinin önemi göz önüne alındığında, bu tür projelerin toplumun geneline büyük faydalar sağladığı açıkça görülüyor” dedi.

Merkezefendi’de yaşayan vatandaşlara hizmet etmek, yaşam standartlarını yükseltmek ve her bireyin potansiyelini en üst seviyede kullanmasını sağlama için projeler oluşturduklarını kaydeden Başer, Merkez Mutfak Projesi’nin kalifiye iş gücü pazarına giriş için de yeni istihdam kapılarının açılmasına faydalı olacak bir proje olarak değerlendirdiklerini belirtti.