Merkezefendi'nin AK Partili Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, asker uğurlama törenine katılıp zeybek oynadı. Bir asker yakınının cep telefonuyla kaydedip sosyal medyadan paylaştığı görüntü beğeni topladı.
Cumhur İttifakı’nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar sırasında vatani görevini yapmak üzere birliğine uğurlanan bir gencin de yanında yer aldı.
Vatani görevine hazır genç, düğün evine döndürülen asker uğurlama töreniyle uğurlanırken Başer ve ekibi de uğurlamaya katıldı.
Askere uğurlanan genç ve arkadaşlarıyla sahneye çıkıp zeybek oynayan Ekrem Başer’in görüntüleri bir genç tarafından sosyal medyada paylaşıldı.
“31 Mart Provası” ve “Efelerin efesi” gibi yorumlar yapılan ve bolca paylaşılan görüntüler, sosyal medyada beğeni topladı.