Başer’den kadın ve çocuklara ücretsiz spor kursları vaadi – D20Haber
07.05.2024, Salı
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Başer’den kadın ve çocuklara ücretsiz spor...

Başer’den kadın ve çocuklara ücretsiz spor kursları vaadi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Mart 2024 Salı - 16:27Güncelleme: 12 Mart 2024 Salı - 16:27
Başer’den kadın ve çocuklara ücretsiz spor kursları vaadi

Spor yapmanın insan sağlığına ve yaşamına olumlu etkilerinin herkes tarafından bilindiğini söyleyen AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, göreve gelmesi halinde her yıl 10 bin çocuk ve 10 bin kadına ücretsiz spor kursu verileceğini dile getirdi.

Seçim kampanyası kapsamında önceki günlerde Merkezefendi için hayata geçirmeyi planladığı projeleri açıklayan Cumhur İttifakı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, ücretsiz spor kurslarına değindi.

Başer, göreve gelmeleri halinde , bölgede her yıl ücretsiz olarak açılacak Zumba, yoga, halk dansları, satranç, masa tenisi, yüzme, basketbol, voleybol, tenis, tekvando, jimnastik, plates ve benzeri birçok kursla 10 bin çocuk ve 10 bin kadına imkan sağlanacağını açıkladı.

Spor yapmanın insan sağlığına ve yaşamına olumlu etkilerinin herkes tarafından bilindiğini söyleyen Başer, sporun önemini ve sağlıklı yaşam tarzını teşvik etmek için büyük çaba sarf edeceğini kaydetti. Başer, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin odaklarında kendilerine fayda sağlayacak etkinlikler olmalı. Bu şekilde hem onları kötü yollara sapmalarından uzaklaştırmış ve hem de aktif ve sosyal bireyler olma yolunda yönlendirmiş olacağız. Sonuç olarak Merkezefendi’nin yaşamı spor etkinlikleri ile birlikte çok daha aktif bir yer olacak” dedi.

AK Parti adayı Başer, daha önce ypatığı açıklamalarda görevi devralması halinde 5 yıllık süreçte Merkezefendi’ye Go-Kart, Drag Pisti, Kapalı Yüzme Havuzu, E-Spor Oyunları Merkezi, 3500 kişilik spor salonu ve bölgenin pek çok farklı alanına spor sahaları yapılacağını aktarmıştı.