Ak Parti ilçe belediye başkan adaylarıyla ilgili yeni açıklama – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
14 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Ak Parti ilçe belediye başkan adaylarıyla...

Ak Parti ilçe belediye başkan adaylarıyla ilgili yeni açıklama

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Ocak 2024 Pazartesi - 14:02Güncelleme: 22 Ocak 2024 Pazartesi - 14:02
Ak Parti ilçe belediye başkan adaylarıyla ilgili yeni açıklama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, "Şubatın ilk haftasının sonunda artık il, ilçe ölçeğinde bütün belediye başkanı adaylarımız belirlenmiş olacak" dedi.

İl ve ilçe belediye başkan adaylarını belirleme işinin oldukça önemli ve zor bir iş olduğunu söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, yerel seçimlerde ittifak için MHP ile 14 ayrı toplantı yaptıklarını ve bu süreci saygı çerçevesinde yürüttüklerini aktardı.

Yılmaz, adayların hem parti teşkilatı çalışmaları hem de kamuoyu araştırmalarıyla belirlendiğini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Önümüzdeki süreçte ilçe belediyeleri kaldı. İlçe belediyeleriyle ilgili de çalışmalarımız belirli aşamaya geldi. Muhtemelen önümüzdeki haftanın ilk günlerinde genel başkan yardımcılarımızın başkanlığında belirlenmiş olan illerin ilçelerini görüşüyoruz, bitireceğiz. İlçeleri ilan etmek için genel başkan yardımcılarımız illere gidecek. İllerin ilçelerini birlikte açıklayacağız. Şubatın ilk haftasının sonunda artık il, ilçe ölçeğinde bütün belediye başkan adaylarımız belirlenmiş olacak. Meclis üyeleri de onu takip eden zaman içerisinde belirlenecek. Belde belediyelerini de iller belirleyecek. Şubat ayı, kampanyayı etkin bir şekilde başlattığımız, 31 Mart seçimlerine yönelik çalışmalarımızın bütün gücümüzle sahada etkin şekilde başladığı süreç olacak."