Denizli Büyükşehir Belediye (DBB) Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ile AK Parti Denizli İl Başkanı arasında ‘videocu’ polemiği yaşanıyor. Çavuşoğlu’nun ‘videocu’ benzetmesine yanıt veren AK Parti Denizli İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Çık karşıma, kimin kapasitesi, kime neyi, ne kadar öğretecek bütün hemşerilerimiz görsün” dedi.
Kent siyasetindeki sıcak günler sürüyor. DBB Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun meclis toplantısında yaptığı konuşmasında “Ben anlatacağım, videocuya öğreteceğim. Videocu var ya videocu, öğreteceğim” göndermesinde bulunduğu AK Parti Denizli İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’dan yanıt geldi.
AK Parti Genel Merkezi tarafından Ankara Kızılcahamam’da düzenlenen kamp dönüşünde açıklamalarda bulunan Subaşıoğlu, “Bana ‘o videocuya öğreteceğim’ demiş. Ben de diyorum ki; çık karşıma, kimin kapasitesi, kime neyi, ne kadar öğretecek bütün hemşerilerimiz görsün” diye konuştu.
Merkezefendi Belediye Başkanlığı yaptığı 2014-2019 döneminde hayata geçirdiği projeleri anımsatan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Kültür Merkezi’nden başlayalım. Bereketler Toplantı Sergi Salonu’ndan kütüphaneye, Ornaz Vadisi’nden Selçukbey Spor Eğitim Merkezi’ne ve Engelsiz Yaşam Akademisi’ne kadar gel seninle belediyecilik tartışalım” ifadelerini kullandı.