AK Parti Denizli’de belediye meclis üyesi adaylarını belirliyor – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. AK Parti Denizli’de belediye meclis üyesi...

AK Parti Denizli’de belediye meclis üyesi adaylarını belirliyor

A- A+
Engin ÜNAL / D20HABER
Yayınlanma: 14 Şubat 2024 Çarşamba - 09:57Güncelleme: 14 Şubat 2024 Çarşamba - 10:01
AK Parti Denizli’de belediye meclis üyesi adaylarını belirliyor

AK Parti, Denizli’de 31 Mart yerel seçimlerinde belediye meclis üyeliğine aday olacak isimleri yarın yapılacak komisyon değerlendirmesiyle belirleyecek. Denizli ve Aydın illerinin komisyon başkanlığını Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz yapacak.

Denizli’de ilçe belediye başkan adaylarını 4 Şubat’ta açıklayan AK Parti, belediye meclis üyesi adaylarını belirlemek üzere son çalışmasını yapacak. Adayları belirleyecek inceleme komisyonun başkanlığını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz yapacak.

Adaylar arasında hukukçu, mühendis, mimar, şehir plancısı, muhasebeci, mali müşavir ve şehrin demografik yapısına uygun kişilerin yer almasına dikkat edilecek.

İLK TOPLANTI YAPILDI

Demiröz başkanlığındaki değerlendirme komisyonu toplantısı öncesinde dün AK Parti’de bir toplantı yapıldı. Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Başkanı Yücel Güngör, milletvekilleri, ilçe başkanları ile il gençlik ve kadın kolları başkanlarının katıldığı toplantıda görüşler alındı.

ÖNCE AYDIN, SONRA DENİZLİ

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, komisyon başkanlığını mali ve idari işlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz’ün yapacağını, Aydın değerlendirmesinin de Denizli’de olacağını, önce Aydın’ın sonuçlandırılacağını, daha sonra Denizli ile ilgili değerlendirmenin yapılacağını bildirdi.