Başer: Hizmet destanımız artarak devam edecek – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Başer: Hizmet destanımız artarak devam edecek

Başer: Hizmet destanımız artarak devam edecek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Nisan 2023 Pazar - 12:33Güncelleme: 16 Nisan 2023 Pazar - 12:34
Başer: Hizmet destanımız artarak devam edecek

AK Parti Denizli milletvekili adayı iş insanı Ekrem Başer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hizmet destanı başlattıklarını, bunun 14 Mayıs’tan sonra artarak devam edeceğini belirtti.

AK Parti milletvekili adayı Ekrem Başer, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. İlçe ziyaretlerinde bulunan Başer, şu ana kadar Acıpayam, Honaz, Sarayköy ve Buldan ilçelerine giderek, vatandaşlarla ve AK Parti teşkilatı yöneticileriyle buluştu.

 

Vatandaşların isteklerini dinleyen, önümüzdeki döneme ilişkin projeleri anlatan Başer, “Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda çalışacağız. Bizim başarılarımızın gerisinde milletimizle kurduğumuz güçlü ilişki, milletimizden aldığımız büyük destek vardır” dedi.

“TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye ve Denizli gayretlerinin kesintisiz devam edeceğini söyleyen AK Parti milletvekili adayı Başer, “Denizlimiz için gece gündüz demeden hizmet etmek, taş üstüne taş koymak için yola çıktık. Bizim başarılarımızın gerisinde milletimizle kurduğumuz güçlü ilişki, milletimizden aldığımız büyük destek vardır. Gittiğimiz her noktada 7’den 70’e tüm vatandaşlarımız istek, öneri ve taleplerini dinliyor, şehrimiz ve ülkemizin aydınlık yarınları için gerçekleştireceğimiz yatırım ve hizmetlerimizi anlatıyoruz” diye konuştu.

“SANDIKTAN AÇIK ARA FARKLA ÇIKMAYI HEDEFLİYORUZ”

14 Mayıs’ta sandıktan güçlenerek çıkacaklarını kaydeden Başer, “Bizim sevdamız bu millete, bizim sevdamız aziz vatana. Ne yapıyorsak yarınlarımız için, yarınlarımızın sahibi gençlerimiz için yapıyoruz. İnşallah 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha Cumhurbaşkanı seçerek, Cumhur İttifakımız ile sandıktan açık ara farkla çıkmayı hedefliyoruz. Hizmet destanımız artarak devam edecek” ifadelerini kullandı.