Başer: Güzel yarınlara birlikte yürüyeceğiz – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Başer: Güzel yarınlara birlikte yürüyeceğiz

Başer: Güzel yarınlara birlikte yürüyeceğiz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Nisan 2023 Pazartesi - 17:18Güncelleme: 17 Nisan 2023 Pazartesi - 17:19
Başer: Güzel yarınlara birlikte yürüyeceğiz

AK Parti Denizli milletvekili adayı iş insanı Ekrem Başer, vatandaşlarla bir araya geldi, esnafın istek ve önerilerini dinledi. Başer, “Denizlimiz için güzel yarınlara birlikte yürüyeceğiz” dedi.

AK Parti milletvekili adayı Ekrem Başer, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ilk olarak Merkezefendi Kapalı Pazar Yeri’ni ziyaret ederek burada alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi, esnafın istek ve önerilerini dinledi.

Ardından Göveçlik ve Yeşilyayla mahallelerine gezen Başer, program kapsamında Altındere Mahallesi’ne gitti. Burada, Siirt’in Pervari ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen Birhan Göven'in anne ve babasını ziyaret etti. Aynı mahallede ikamet eden Fevzi Günyılmaz’ın evine konuk olan Başer, “Türkiye Yüzyılı” hedefleri hakkında bilgiler verdi.

Mahallede verilen iftar yemeğine katılan Başer daha sonra Mollaahmet Mahallesi’ndeki kahvehaneye giderek vatandaşlarla sohbet etti. Son olarak Ünal Elbasan ve ailesini ziyaret eden Başer, “14 Mayıs seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın aynı inançla çalışmaya devam edeceğiz. Denizlimiz için güzel yarınlara birlikte yürüyeceğiz” dedi.