AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Ekrem Başer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkeye yeni eserler kazandırmaya devam edeceklerini belirterek, “Biriz, birlikte güçlüyüz” mesajını verdi.
AK Parti Milletvekili Adayı Ekrem Başer, seçim çalışmalarını mahalle gezileri, ziyaretler ve toplantılar ile sürdürüyor. İstekleri dinleyen Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya devam edeceklerini, millet için kapı kapı gezmeye, gönüllerdeki yerlerini korumaya devam edeceklerini, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde ülkeye yeni eserler kazandıracaklarını söyledi.
Genç milletvekili adayı Başer, tüm çabalarının Türkiye’nin refahı, huzuru ve mutluluğu için olduğunu kaydederek, milletin sevgisi, güveni ve duasından aldıkları güçle aşamayacakları engel, çözemeyecekleri sorun olmadığını vurguladı. Başer, “Teröristlerle konuşanlar, onlardan akıl alanlar, onlara söz verenler var. ‘Seçimler bizim için umut, 10 binler, 100 binler tahliye bekliyor’ diyenler var. Bu milletimiz buna izin vermeyecektir” ifadelerini kullandı.
“TÜRKİYE, ARTIK ESKİ TÜRKİYE DEĞİL”
Türkiye’yi yatırımlarla buluşturmaya devam edeceklerini belirten Başer, “21 yıldır Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hep taş üstüne taş koymanın derdinde olduk, yatırımların derdinde olduk, projelerin derdinde olduk” diye konuştu.
Yaşanan olumsuzluklara rağmen Türkiye’nin yoluna devam ettiğini kaydeden Başer, “Yaşadığımız bunca felakete rağmen, depremlere, yangınlara, sellere, dünyayı iki yıl boyunca meşgul eden pandemiye rağmen Türkiye çok önemli mesafeler alıyor. Türkiye, artık eski Türkiye değil. Bu, Türkiye sevdalısı insanları geleceğe dair umutlandırırken bu ülke üzerinde asırlardır hesap yapanları tedirgin ediyor. Milletimiz için kapı kapı gezmeye, gönüllerdeki yerimizi korumaya devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız liderliğinde güzel ülkemize daha binlerce eser kazandıracağız. Biz biriz, birlikte güçlüyüz” dedi.