Başer: Yapılan çalışmalarla Aktepe ve Karşıyaka mahallerindeki yaşam kalitesi arttı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Başer: Yapılan çalışmalarla Aktepe ve Karşıyaka...

Başer: Yapılan çalışmalarla Aktepe ve Karşıyaka mahallerindeki yaşam kalitesi arttı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Mayıs 2023 Salı - 14:09Güncelleme: 2 Mayıs 2023 Salı - 14:09
Başer: Yapılan çalışmalarla Aktepe ve Karşıyaka mahallerindeki yaşam kalitesi arttı

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Ekrem Başer, seçim çalışmaları kapsamında Aktepe ve Karşıyaka mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Başer, “Yapılan çalışmalarla bölge halkımızın yaşam kalitesi arttı” dedi.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri öncesi AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Ekrem Başer, çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Aktepe ve Karşıyaka mahallelerini gezen Başer, AK Parti’nin 2002’de iktidara gelmesinden bu yana Denizli’nin kaderinin tamamen değiştiğini ifade etti.

 

“ÇEHRESİ TAMAMEN DEĞİŞTİ”

İlk olarak Karşıyaka Mahallesi’ni ziyaret eden Başer, burada vatandaşlarla bir araya geldi. Yapılan yatırımlarla mahallenin çehresinin tamamen değiştiğini söyleyen Başer, “Geçmişte bu bölgeye girilmez, kimse uğramaz, seçimden seçime siyasiler gelir oy isterdi. AK Parti ile birlikte bölgenin makus kaderi değişti. Başta hükümetimizin, Denizli Büyükşehir Belediyemiz ve Pamukkale Belediyemizin hayal bile edilemeyen hizmetleri geldi. Şükürler olsun ki tamamen çehresi değişti, cazibe merkezi oldu” diye konuştu.

“YATIRIMLAR MEMNUNİYETLE KARŞILANDI”

Ardından Aktepe’ye giderek mahalle sakinleriyle buluşan Başer, “Yapılan yatırımlar mahalle halkı tarafından da memnuniyetle karşılandı” dedi. Hem mahallede hem de kent genelinde birçok çalışma yapıldığını kaydeden Başer, “Başta altyapı yatırımları, yollarımız, kaldırımlarımız, parklarımız, yeşil alanlarımız, spor alanları, ulaşım yatırımları, sosyal destekler ve diğer birçok hizmetimiz geldi. Bölge halkımızın yaşam kalitesi arttı. Kısacası Denizlimiz nereden nereye geldi. AK Parti ile parmakla gösterilen bir kent haline geldik ancak yapacak daha çok işimiz var” değerlendirmesinde bulundu.

“ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Seçilmesi halinde Denizli'nin gelişimi için çalışacağını ve halkın refahı ve mutluluğu için her türlü fedakarlığı göstereceğini dile getiren Başer, “AK Parti olarak, halkımızın refahı için her zaman çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Denizlimizi her alanda daha da ileriye taşımak için elimizden geleni yapacağız" dedi.