Başer: Söz de karar da gençlerin – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Başer: Söz de karar da gençlerin

Başer: Söz de karar da gençlerin

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Nisan 2023 Perşembe - 12:03Güncelleme: 27 Nisan 2023 Perşembe - 12:03
Başer: Söz de karar da gençlerin

14 Mayıs seçimlerinde ilk defa oy kullanacak gençlerle bir araya gelen AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Ekrem Başer, “Söz de karar da gençlerin” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Ekrem Başer, seçim çalışmaları kapsamında gençlerle buluştu. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde ilk kez oy kullanacak gençler, Başer’e merak ettiklerini sordu, istek ve taleplerini iletti.

 

Gençlerle tek tek ilgilenen Başer, “Siyaset yoluyla şehrine ve ülkesine hizmet etmek isteyen bir anlayışa sahibim. Genç Dostu Şehir unvanlı Denizlimizde genç kardeşlerimin şahsıma gösterdiği teveccühten ziyadesiyle memnunum. Söz de karar da gençlerin anlayışı ile bulunduğum her ortamda onların talep ve isteklerini ifade etmeye ve yerine getirmeye gayret edeceğim” dedi.

Gençlerin kardeşliğin ve birliğin teminatı olduğu dile getiren Başer, “Yarının büyük ve güçlü Türkiyesinin öncüleri, önderleri ve mirasçılarıdır” diye konuştu.

Gençlerin her alanda Türkiye’yi omuzlayan bir güç olduğunu ifade eden Başer, şunları söyledi:

“Sizler lisede ve üniversitede ilim peşinde koşan, fabrikada alın teri döken, bilgisayarı başında dünyayı takip eden, her alanda Türkiye'yi omuzlayan en önemli gücümüzsünüz. Sizler, kendi ülkesine ve devletine hizmet etmeyi temel hedefi gören, mensubu olduğu milletin değerleriyle donanmış kutup yıldızımızsınız. Sultan Alparslan'ın inancının, Osman Bey'in ferasetinin, Abdülhamid Han'ın dirayetinin, Gazi Mustafa Kemal'in azminin en güzel temsilcilerisiniz. İnşallah geleceğin Türkiyesi, Türkiye Yüzyılı, yarının Türkiyesi, sizlerin omuzlarında yükselecektir.”