AK Parti Milletvekili Adayı Başer: Marka şehir algısı için projeler hayata geçireceğiz – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. AK Parti Milletvekili Adayı Başer: Marka...

AK Parti Milletvekili Adayı Başer: Marka şehir algısı için projeler hayata geçireceğiz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Nisan 2023 Pazartesi - 14:49Güncelleme: 24 Nisan 2023 Pazartesi - 14:49
AK Parti Milletvekili Adayı Başer: Marka şehir algısı için projeler hayata geçireceğiz

Denizli'nin tekstil, makine, kablo, tarım, turizm, inşaat ve madencilik sektörlerinde potansiyele sahip olduğunu dile getiren AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Ekrem Başer, “Her alanda marka şehir algısını daha da geliştirmek için projelerimizi hayata geçireceğiz" dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı iş insanı Ekrem Başer, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri çalışmalarını sürdürürken, Denizli sanayisi hakkında açıklamalarda bulundu. Başer, Denizli'nin zengin coğrafyası, tarihi ve kültürel değerleri ile birlikte sanayi alanında çok büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirtti.

Kent ekonomisinin gelişimine katkı sağlamak için Denizli sanayisinin sesi olacağını söyleyen Başer, sanayi potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek için projeler geliştireceklerini ifade etti. Denizli’nin ülke ekonomisine büyük katkı sağladığını dile getiren Başer, “Denizli'nin sanayi potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sanayicilerimizin yanında olarak herhangi bir sorun yaşamamaları adına çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

Marka şehir algısına dikkati çeken Başer, “Denizlimizin sanayi sektörü başta olmak üzere her alanda marka şehir algısını daha da geliştirmek için projelerimizi hayata geçireceğiz" diye konuştu.

Denizli'nin özellikle tekstil, makine, kablo, tarım, turizm, inşaat ve madencilik sektörlerinde potansiyele ve öneme sahip olduğun vurgu yapan Başer, bu sektörlerin daha da gelişmesinin Denizli ve ülke ekonomisine kazanç sağlayacağını kaydetti.

Başer, termal turizm ve sağlık turizmi potansiyelini de değerlendirmek için çalışmalar yapacaklarını ifade etti.