Başer: Denizli’nin geleceği için istikrarlı ve doğru adımlar atacağız – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Başer: Denizli’nin geleceği için istikrarlı ve...

Başer: Denizli’nin geleceği için istikrarlı ve doğru adımlar atacağız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Nisan 2023 Çarşamba - 11:21Güncelleme: 26 Nisan 2023 Çarşamba - 11:28
Başer: Denizli’nin geleceği için istikrarlı ve doğru adımlar atacağız

Genç Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Yönetim Kurulu toplantısına konuk olan AK Parti Denizli Milletvekili adayı Ekrem Başer, “Denizli’nin geleceği için istikrarlı ve doğru adımlar atacağız” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili adayı Ekrem Başer, seçim çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Lise Caddesi ve Kayalık Caddesi’ndeki esnafları ziyaret eden Başer, istek ve taleplerini aldı, projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

 

Pelitlibağ Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalleye kazandırılan parka giderek vatandaşlarla sohbet eden Başer, parkta çocuklarla bir süre futbol oynadı. Ziyaret kapsamında Zeytinköy Mahallesi’ni de gezen Başer, kahvehanede esna ve vatandaşlarla sohbet etti.

İş insanı d olan Başer, Genç Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Yönetim Kurulu toplantısına misafir oldu. Denizli’nin ve Türkiye’nin gelecek vizyonu hakkında bilgilendirmelerde bulunan Başer, “Kentimizin ve ülkemizin zirveye ulaşması için herkesle birlikte ilmek ilmek çalışarak Türkiye Yüzyılı’nı muhteşem bir zafere dönüştüreceğiz” dedi.

Denizli’nin geleceği için istikrarlı adımlar atacaklarını dile getiren Başer, “Denizli bizim değerlimiz. Ne yapıyorsak, ne yapacaksak birlikte istişare kültüründe karar alarak, ihtiyaçlarımız doğrultusunda aziz milletimizin menfaatleri doğrultusunda çalışıp gayret edeceğiz. En büyük gayemiz gönüllere dokunmak ve milletin gönlündeki makamlara erişebilmek. Bunun için de durmadan ilk günkü aşk ile çalışacağız” diye konuştu.