AK Parti İl Başkanı Güngör’den mahalle ziyaretleri – D20Haber
29.04.2025, Salı
11 °C / 21 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. AK Parti İl Başkanı Güngör’den mahalle...

AK Parti İl Başkanı Güngör’den mahalle ziyaretleri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Nisan 2023 Perşembe - 12:27Güncelleme: 27 Nisan 2023 Perşembe - 12:27
AK Parti İl Başkanı Güngör’den mahalle ziyaretleri

AK Parti Denizli İ Başkanı Yücel Güngör, mahalle ziyaretlerinde muhtarlar ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Yücel, konuşmalarında “AK Parti güvenin, icraatın ve umudun adı olmuştur” dedi.

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere yönelik çalışmalarını mahalle ziyaretleriyle sürdürdü. Güngör; Bağbaşı, Karşıyaka, Zeytinköy, Sevindik ve Sümer mahalleline giderek, muhtarlar ve vatandaşlarla görüştü.

 

Göreve geldikleri ilk günden bu yana demokrasinin temel taşlarından birisi olarak gördükleri muhtarlar ile büyük bir uyum içerisinde çalıştıklarını ifade eden Güngör, daha güzel bir Denizli için hep birlikte el ele, gönül gönüle çalıştıklarını söyledi.

Güngör, “Onlar bizim sahadaki gözümüz, kulağımız. Bizim göremediğimiz, fark edemediğimiz bir husus olduğunda onlardan bizlere, yerel yönetimlerimize talep geldiğinde aziz milletimiz için gayret ediyoruz” diye konuştu.

“AK PARTİ, GÜVENİN, İCRAATIN VE UMUDUN ADI OLMUŞTUR”

Haberin DevamıReklam




AK Parti’nin hizmet siyaseti yaptığını, bunun en yakın şahitlerinin muhtarlar olduğunu kaydeden Yücel, “Denizli’de merkezi hükümet, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri hizmet destanları yazıyor. Yapılamaz denilen, söz verildiği halde asla yapılmayan ne kadar vatandaşlarımızın talebi ve isteği varsa AK Parti sayesinde hayat bulmuştur. Eğitimden sağlığa, güvenlikten sosyal yardımlara, altyapı projelerinden yeşil alanlara, gençlik projelerinden ülkemizin ekonomik gelişimine, yerli ve milli savunma sistemlerinden tarımsal üretime uzanan geniş bir alanda AK Parti güvenin, icraatın ve umudun adı olmuştur. İnşallah 14 Mayıs’ta da açık ara Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın birinci olduğunu göreceğiz. İnşallah yeni bir serüven bizi bekliyor. Yeni serüvende Türkiye’de ve şehrimizde çok daha marka işler yapılacak, çok daha devasa işlere imza atılacak” dedi.