Güngör: Hastaneyi vurmak terör örgütünün yapacağı iştir – D20Haber
18.06.2024, Salı
24 °C / 41 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Güngör: Hastaneyi vurmak terör örgütünün yapacağı...

Güngör: Hastaneyi vurmak terör örgütünün yapacağı iştir

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Ekim 2023 Çarşamba - 15:14Güncelleme: 18 Ekim 2023 Çarşamba - 15:14
Güngör: Hastaneyi vurmak terör örgütünün yapacağı iştir

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, yaptığı açıklamada, İsrail'in hastaneye yönelik saldırısına tepki göstererek, “Bir hastaneyi vurmak ancak terör örgütünün yapacağı iştir” ifadesini kullandı.

AK Parti İl Başkan Yücel Güngör, İsrail’in El-Ehli Baptist Hastanesini bombalaması sonucu 500 kişiden fazla kişinin hayatını kaybettiğini belirterek, “Bir hastaneyi vurmak ancak terör örgütünün yapacağı bir iştir. İsrail’in çocuk, yaşlı demeden yaptığı bu insanlık suçuna karşı tüm insanlık tepkisini gösterecektir” dedi.

Haberin DevamıReklam




İsrail’in içerisinde masumların, çocukların, kadınların, hastaların bulunduğu Gazze’deki El-Ehli Baptist Hastanesini bombalamasının insanlık tarihine kara leke olarak geçeceğini kaydeden Güngör, “Bu insanlık dışı saldırılar bir an önce durdurulmalıdır. Daha önce de söylediğimiz gibi, Filistin halkı yok edilemez; Filistin halkı ölüme terk edilemez. Neredesiniz insan hakları savunucuları? Gazze’de yaşanan ve tarihte benzeri olmayan bu vahşeti planlayanlar, eninde sonunda hesabını tüm insanlığa verecektir. Tarih nezdinde muhakkak yargılanacaklardır. Bizler Mazlum Filistinlilerin yanındayız” değerlendirmesini yaptı.