AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör’den Çivril için iddialı çıkış – D20Haber
03.05.2024, Cuma
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör’den...

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör’den Çivril için iddialı çıkış

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Aralık 2023 Salı - 11:28Güncelleme: 19 Aralık 2023 Salı - 11:29
AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör’den Çivril için iddialı çıkış

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, yerel seçimlerde Çivril’de başarılı olacaklarını, rekor bir oyla seçimi kazanacaklarını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerle ilgili ilçe ziyaretlerine Çivril ile devam etti. Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural ile belediyede yapılan görüşmenin ardından, AK Parti Çivril İlçe Teşkilatı’nda toplantı yapıldı.

Vural ile birlikte AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ve ilçe yöneticileri katıldığı toplantıda yerel seçimlere yönelik çalışmalar değerlendirildi.

Çivril izayeriyle ilgili Güngör, “2024 yerel seçimlere kısa bir süre kaldı. Adaylarımızın belirlenmesinin ardından çalışmalarımıza hız vereceğiz. AK kadrolarımız tarafından yönetilen Çivril ilçemizde, 31 Mart’ta daha güçlü olarak çıkacağımıza inancımız tamdır. Cumhur İttifakı olarak birlik ve kardeşlik içerisinde 20'de 20 başarı sağlayacağımıza ve Yeşil Çivril’imizde yeniden rekor bir başarı ile yolumuza devam edeceğiz. Başkanlarımıza nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz. Birlik beraberlik ve kardeşlik içerisinde, durmak yok yola devam” açıklamasını yaptı.

DENİZLİ (İHA)