Güngör: Yerel seçimde Denizli’de destan yazacağız – D20Haber
18.05.2024, Cumartesi
17 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Güngör: Yerel seçimde Denizli’de destan yazacağız

Güngör: Yerel seçimde Denizli’de destan yazacağız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Aralık 2023 Pazartesi - 11:12Güncelleme: 4 Aralık 2023 Pazartesi - 11:13
Güngör: Yerel seçimde Denizli’de destan yazacağız

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılan Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, yerel seçimlerde Denizli’de destan yazarak, 20’de 20 hedefinin gerçekleştirmenin çabası içinde olacaklarını belirtti.

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Ankara’da AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yapılan 163. Genişletilmiş İl Başkanları ile ardından Ege İl Başkanları toplantısına katıldı.

Toplantı dönüşü açıklamada bulunan Güngör, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemizin geleceğine yönelik konuşmasını hep birlikte dinledik. Güçlü irade ve halkıyla iç içe olan bir anlayışla durmak yok, koşmaya devam” dedi.

Cumhur ittifakı olarak Denizli’de 20’de 20 hedefine ulaşmanın gayreti içerisinde olduklarını kaydeden Güngör, genişletilmiş il başkanları toplantısının ardından AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir Başkanlığında Ege Bölgesi İl Başkanları İstişare Toplantısı’nın yapıldığını belirtti. Güngör, sözlerine şunları ilave etti:

Haberin DevamıReklam




“Yerel seçimlere yönelik istişare de bulunduk. 2024 yerel seçimlerinde AK kadrolarımızla milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Denizlimizde Cumhur ittifakı olarak 20’de 20 hedefimize ulaşmanın gayreti ve çabası içinde olacağız. Ege’nin kalesi haline gelen Denizlimizde yerel seçimlerde yeniden destan yazmak, milletin huzuruna en doğru, en isabetli, en gayretli isimlerle çıkmanın çabasında olacağız. İl genelinde AK kadrolarla milletimize hizmet yarışı ve gayreti içerisinde olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Birlik, beraberlik ve kardeşlikle, durmak yok yola devam diyoruz.”

DENİZLİ (İHA)