Pamukkale’ye giriş o gün ücretsiz olacak – D20Haber
05.05.2024, Pazar
9 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. KÜLTÜR-SANAT-TURİZM
  4. /
  5. PAMUKKALE-HİERAPOLİS
  6. /
  7. Pamukkale’ye giriş o gün ücretsiz olacak

Pamukkale’ye giriş o gün ücretsiz olacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Nisan 2018 Pazartesi - 12:25Güncelleme: 2 Nisan 2018 Pazartesi - 23:12
Pamukkale’ye giriş o gün ücretsiz olacak

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD)’nin önerisiyle 17 Nisan Salı günü 16.00 ile 18.00 saatleri arasında Pamukkale’ye girişler ücretsiz olacak.

DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen’n uzun süredir dile getirdiği Pamukkale’ye girişlerin ücretsiz olması konusunda yeni bir gelişme yaşandı. Denizli Valiliği tarafından düzenlenecek Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında 17 Nisan Salı günü 16.00 ile 18.00 saatleri arasında Pamukkale’ye girişler ücretsiz olacak


Konuyla ilgili açıklama yapan Şen, “ Vatandaşlarımızın Pamukkale’ye ücretsiz giriş yapmalarını hedefliyorduk. Bu hedefimize şu an bir gün belli saatler içinde ulaşmış olduk ama asıl hedefimiz kültürel ve doğal varlıklarımızın gelecek nesillere eksiksiz şekilde aktarılması ve tanıtılması için en az ayda bir Pazar günü ören yerlerini ücretsiz hale getirebilmektir” dedi. 


Girişlerin ücretsiz olacağı 17 Nisan günü, vatandaşları Pamukkale’ye beklediklerini söyleyen Gazi Murat Şen, katılımın yoğun olmasının Pamukkale ile ilgili ücretsiz giriş taleplerinin karşılanabilmesi için önemli olduğunu belirtti. 17 Nisan Salı günü 16,00 ile 18,00 arasında Pamukkale ören yerine giriş yapan vatandaşların geç saatlere kadar Pamukkale’nin keyfini çıkarabileceğini belirten Şen, “Burada çektikleri resimleri instagram, facebook, twitter da #termaliyigelir etiketiyle paylaşan vatandaşlarımız arasında en güzel resimleri çeken paylaşımları yapan vatandaşlarımıza TERMAL İYİ GELİR projesi kapsamında Pamukkale’de 1 gün ücretsiz konaklama sunulacak” dedi.