Türkiye-Hollanda dostluğu Pamukkale’de konserle kutlanacak – D20Haber
26.06.2024, Çarşamba
23 °C / 40 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. KÜLTÜR-SANAT-TURİZM
  4. /
  5. MÜZİK-TİYATRO-SİNEMA
  6. /
  7. Türkiye-Hollanda dostluğu Pamukkale’de konserle kutlanacak

Türkiye-Hollanda dostluğu Pamukkale’de konserle kutlanacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Mayıs 2024 Perşembe - 09:25Güncelleme: 16 Mayıs 2024 Perşembe - 09:25
Türkiye-Hollanda dostluğu Pamukkale’de konserle kutlanacak

Türkiye Cumhuriyeti ile Hollanda Krallığı arasındaki dostluğun 100. yılı, Pamukkale’deki Hierapolis Antik Tiyatrosu’nda düzenlenecek konserle kutlanacak.

Dünyanın en önemli klasik müzik orkestralarından Hollanda Kraliyet Concertgebouw Orkestrası üyelerinden oluşan Concertgebouw Oda Orkestrası ve Başkent Üniversitesi Orkestra Akademik Başkent’in seçkin üyeleri, Denizli’de birlikte konser verecek.

Pamukkale Filarmoni Derneği’nin Hollanda Krallığı Ankara Büyükelçiliği, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Denizli Valiliği katkılarıyla düzenlediği konsere, Sevda-Cenap And Müzik Vakfı ile Başkent Üniversitesi de destek veriyor.

Pamukkale Filarmoni Derneğinin Locksbridge Management organizasyonuyla ev sahipliği yapacağı konser Pamukkale-Hierapolis Antik Tiyatrosu’nda 26 Mayıs Pazar günü saat 21:00’ de başlayacak.

Haberin DevamıReklam




Türkiye Cumhuriyeti ile Hollanda Krallığı arasındaki dostluğun 100. yılı dolayısıyla başkemancı Michael Waterman liderliğinde, kemanda Niek Baar ve soprano Fenna Ograjensek solistliğinde, Orhun Orhon’un şefliğinde gerçekleşecek konserde; J.S Bach’ ın Re Majör 3. Orkestra Süitinden “Air”, F. Schubert’ in Liedleri, E.Elgar’ın Op.20 mi minör Yaylı Çalgılar Serenadı, J.S Bach’ ın BWV 1042 Keman Konçertosu, Anton Bruckner’ in Locus Iste , M, Ravel’ in M.76 seslendirilecek.

Konserin biletleri Biletix’den temin edilebilecek.