Sefir’in Kızı dizisinde bir Denizlili – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. KÜLTÜR-SANAT-TURİZM
  4. /
  5. MÜZİK-TİYATRO-SİNEMA
  6. /
  7. Sefir’in Kızı dizisinde bir Denizlili

Sefir’in Kızı dizisinde bir Denizlili

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Aralık 2019 Cumartesi - 01:06Güncelleme: 21 Aralık 2019 Cumartesi - 01:06
Sefir’in Kızı dizisinde bir Denizlili

Star TV’de ilk bölümü yayınlanan ilk bölümündeki bekaret, gerdek ve tecavüz konularının işlenme biçimiyle tartışma yaratan Sefer’in Kızı isimli dizide Denizli’den de bir isim rol aldı. Çeşitli sinema filmlerindeki rollerinini ardından Can Sinanoğlu, bu dizide de Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kamera karşısına geçti.

İlk bölümü 16 Aralık’ta yayınlanan Sefir’in kızı dizisi Muğla’nın dünyaca ünlü turizm yöresi Bodrum’un Meşelik Mahallesi’nde çekiliyor. Senaryosunu Ayşe Ferda Yılmaz ve Sedef Nehir Erdem’in yazdığı, Emre Kabakuşak’ın yönettiği dizide Engin Akyürek, Neslihan Atagül Doğulu, Uraz Kaygılaroğlu, Doğukan Polat, Erdal Küçükkömürcü ve Tülin Yazkan rol alıyor.

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ROLÜNDE

Babası büyükelçi olan Nare ile ona aşık olan Sancar’ın hikayesinin anlatıldığı dizinin nikah sahnesinde rol alan isim ise Denizlili Can Sinanoğlu oldu. Sinanoğlu, nikahı kıyan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı olarak izleyicilerin karşısına çıktı.

CAN SİNANOĞLU’NUN ROL ALDIĞI FİLMLER

Can Sinanoğlu, daha önce de komedi türünde Oğuz yalçın’ın yönettiği “Baba Bu Alem Bi Alem” filminde psikolog olarak rol almıştı.

Sinanoğlu’nun rol aldığı bir başka film olan Fırat Gürgen’in yazıp yönettiği Helin-Ecin, ocak ayında vizyona girecek.

Can sinanoğlu’nun rol aldığı bir diğer film de Adana’da çekilen Sıfır Bir filmi.

ROMAN VE ŞİİR KİTAPLARI VAR

Denizli’de bir dönem medyada aktif olarak görev yapan Can Sinanoğlu’nun yayınlanan “Hastalıklı Gezginin Seyir Defteri” (şiir), “Bir Kuşu Dilinden Öpmek” (şiir), “Işığın Bize Ettiği” (şiir) ve “Değersizler” (roman) isimli kitapları bulunuyor.