Pamukkale Filarmoni Orkestrası’ndan ilk konser – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. KÜLTÜR-SANAT-TURİZM
  4. /
  5. MÜZİK-TİYATRO-SİNEMA
  6. /
  7. Pamukkale Filarmoni Orkestrası’ndan ilk konser

Pamukkale Filarmoni Orkestrası’ndan ilk konser

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Mart 2022 Çarşamba - 11:55Güncelleme: 9 Mart 2022 Çarşamba - 12:23
Pamukkale Filarmoni Orkestrası’ndan ilk konser

Pamukkale Filarmoni Orkestrasının konseri, yoğun bir ilgi ve katılımla verildi. Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizli’ye gelişinin 92. yıldönümü anısına düzenlenen konserde, ünlü besteci Johann Sebastian Bach’ın eserlerine yer verildi.

Konserde, solistler Mehmet Yasemin (keman), Selçuk Akyol (obua) ve Cem Erözü (flüt) eşliğinde Johann Sebastian Bach’ın eserleri icra edildi. Davetliler, Pamukkale Filarmoni Orkestrası’nın konserini beğeniyle izledi.

Konser sonrası müzisyenlere DOÇEV tarafından bağışlanan 10'ar adet çam fidesi sertifikaları Vali Ali Fuat Atik’in eşi Fulya Atik ve İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız’ın eşi tarafından verildi.

Pamukkale Filarmoni Derneği Başkanı Prof. Dr. Okan Bölükbaşı, derneği Denizli halkına sanatı ulaşılabilir kılmak için kurduklarını, sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konseri yaklaşık bin 500 kişinin izlediğini, kapılarda yaşanan yoğunluğun Denizlililerin bu gibi sanatsal faaliyetlere ne kadar hazır ve istekli olduğunu gösterdiğini belirtti.

Bölükbaşı, Pamukkale Filarmoni Derneğinin Denizli halkını sanatla buluşturmaya ve sanatı toplumun her kesimine ulaşılabilir kılmaya yönelik çalışmalarının devam edeceğini sözlerine ekledi.