Bu hafta 4 film vizyona girecek – D20Haber
19.04.2024, Cuma
10 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu

Bu hafta 4 film vizyona girecek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Şubat 2023 Perşembe - 14:14Güncelleme: 16 Şubat 2023 Perşembe - 14:14
Bu hafta 4 film vizyona girecek

Denizli’deki sinema salonlarında bu hafta biri yerli, 4 film vizyona girecek.

Sinemaseverler bu hafta "Uçsuz Bucaksız", "Asteriks ve Oburiks: Orta Krallık", "Winnie the Pooh: Kan ve Bal" ile "Kırmızı Başlıklı Kız ve Bizim Kahramanlar" isimli filmleri izleyebilecek. Filmlerle ilgili kısa bilgiler şöyle:

"UÇSUZ BUCAKSIZ"

Emanuele Crialese'nin yönetmenliğini yaptığı, Penelope Cruz, Vincenzo Amato ve Alvia Reale'nin başrollerinde oynadığı "Uçsuz Bucaksız", izleyici ile buluşacak.

Fransa ve İtalya ortak yapımı dram türündeki film, 1970'lerde Roma'da yaşayan Clara ve ailesinin hikayesini ele alıyor.

"ASTERİKS VE OBURİKS: ORTA KRALLIK"

Yönetmen koltuğuna Guillaume Canet'in oturduğu "Asteriks ve Oburiks: Orta Krallık"in başrolünde Gilles Lellouche ve Marion Cotillard rol aldı.

Senaryosu Julien Herve ve Philippe Mechelen imzası taşıyan Asteriks ve Oburiks serisinin yeni filminde, Asteriks ve Oburiks ikilisi Çin İmparatoriçesi'ni kurtarmak için bir maceraya atılıyor.

"WİNNİE THE POOH: KAN VE BAL"

Gillian Broderick, Paula Coiz ve Chris Cordell'in rol aldığı Rhys Frake Waterfield'in korku filmi "Winnie the Pooh: Kan ve Bal", Christopher Robin tarafından terk edildikten sonra tekinsiz bir ormanda birer katile dönüşen Winnie the Pooh ve Piglet'i konu ediniyor.

"KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ VE BİZİM KAHRAMANLAR"

Erhan Yiğit yönetmenliğindeki yerli animasyon film "Kırmızı Başlıklı Kız ve Bizim Kahramanlar", ormanın düzenini geri getirmek için bir araya gelen Kırmızı Başlıklı Kız, Nasreddin Hoca ve Keloğlan'ın hikayesini beyaz perdeye taşıyor.