Beyazperdeden bu hafta 3’ü yerli, 6 film yansıyacak – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. KÜLTÜR-SANAT-TURİZM
  4. /
  5. MÜZİK-TİYATRO-SİNEMA
  6. /
  7. Beyazperdeden bu hafta 3’ü yerli, 6...

Beyazperdeden bu hafta 3’ü yerli, 6 film yansıyacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Şubat 2024 Perşembe - 16:47Güncelleme: 8 Şubat 2024 Perşembe - 16:47
Beyazperdeden bu hafta 3’ü yerli, 6 film yansıyacak

Denizli’deki sinema salonlarında bu hafta 3’ü yerli, 6 film vizyona girecek.

Sinemaseverler kentteki sinema salonlarında bu hafta "İyi Bir Aile Değiliz", "Türkler Çıldırmış Olmalı 2: Mavi Vatan", "Zavallılar", "MK Ultra: Gizli Dosyalar", "Harika Kanatlar" ve "Mihrez 3: Cin Bebek" isimli filmleri izleyebilecek.

Gösterime girecek filmler ile ilgili kısa bilgiler şöyle

"İYİ BİR AİLE DEĞİLİZ"

Kaan Yıldırım, Erkan Kolçak Köstendil, Sarp Apak, Derya Karadaş, Şinasi Yurtsever, Melisa Doğu, Nergis Çorakçı ve Asiye Dinçsoy'un oynadığı "İyi Bir Aile Değiliz" komedi meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

Haki Biçici'nin yönetmenliğini yaptığı film, babalarının beklenmedik ölümüyle kendilerini tahmin edilemeyecek olaylar silsilesi içinde bulan bir ailenin hikayesini anlatıyor.

"TÜRKLER ÇILDIRMIŞ OLMALI 2: MAVİ VATAN"

Komediseverleri sinema salonlarına çekmeyi hedefleyen, "Türkler Çıldırmış Olmalı 2: Mavi Vatan" izleyiciyle buluşacak. Murat Aslan'ın yönetmenliğinde çekilen filmde Ömer Başdoğan, İnan Ulaş Torun, Sadi Celil Cengiz, Bülent Çolak, Gökçen Gökçebağ, Kadir Çöpdemir, Peker Açıkalın ve Yeşim Salkım rol aldı.

Aslan'ın senaryosuna da imza attığı yapım, "Türkler Çıldırmış Olmalı" filminin hikayesini kaldığı yerden devam ettirecek.

"ZAVALLILAR"

Haftanın bilim kurgu türündeki filmi "Zavallılar", bir bilim insanı tarafından hayata döndürülen genç bir kadının hikayesini anlatıyor.

Senaryosunu Yorgos Lanthimos ile Tony McNamara'nın kaleme aldığı filmin konusu özetle şöyle:

"Trajik bir şekilde ölen Bella, sıra dışı bir bilim insanı olan Dr. Godwin Baxter tarafından hayata döndürülür. Bexter’ın koruması altında olan Bella, etrafındaki dünyayı keşfetmek için kendini keşfetme yolculuğuna çıkar. Bu sırada onun yolu, becerikli ve ahlaksız bir avukat olan Duncan Wedderburn ile kesişir ve ikisi kıtalar arası çılgın bir maceraya atılır."

Emma Stone, Willem Dafoe ve Mark Ruffalo'nun rol aldığı filmin yönetmen koltuğuna Yorgos Lanthimos oturdu.

"MK ULTRA: GİZLİ DOSYALAR"

Senaristliğini ve yönetmenliğini Joseph Sorrentino'un üstlendiği "MK Ultra: Gizli Dosyalar", 1960'ların başlarındaki kötü şöhretli CIA ilaç deneylerini yapan, bilimsel sınırları zorlayan parlak bir psikiyatrist olan Ford Strauss'un hikayesini beyaz perdeye taşıyacak.

Gerilim meraklılarının ilgisini çekmeye aday olan filmin başrollerinde Anson Mount, Jaime Ray Newman ve Jason Patric oynuyor.

"HARİKA KANATLAR"

Çocukların ve animasyon tutkunlarının ilgisini çekecek "Harika Kanatlar", dünyanın kahramanları Harika Kanatlar'ın arkadaşları Fei'yi partiye ulaştırma mücadelesini odağına alıyor.

"MİHREZ 3: CİN BEBEK"

Engin Akyıldırım yönetmenliğinde vizyona girecek haftanın yerli korku filmi "Mihrez 3: Cin Bebek", çocuklarının doğumundan sonra esrarengiz olaylarla karşı karşıya kalan bir ailenin hikayesini konu ediniyor.