Bu hafta 9 film vizyonda – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu

Bu hafta 9 film vizyonda

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Mart 2024 Cuma - 10:46Güncelleme: 1 Mart 2024 Cuma - 10:47
Bu hafta 9 film vizyonda

Denizli’deki sinema salonlarında bu hafta ikisi yerli, 9 film vizyona girecek.

Sinemaseverler bu hafta, "Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki", "Son Şarkı - Ahmet'in Türküsü", "Senden Başka", "İki Nehir Arasında", "Şaşkın Damat", "Derin Tehlike","Sevgili David", "Altın Gaga ve Macera Çetesi" ve "Ayı Teddy'nin Maceraları" isimli filmleri izleyebilecek

Filmlerle ilgili kısa bilgiler şöyle:

"DUNE: ÇÖL GEZEGENİ BÖLÜM İKİ"

Timothee Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Josh Brolin, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Christopher Walken, Stephen McKinley Henderson ve Lea Seydoux'u bir araya getiren "Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki" izleyici ile buluşacak.

Denis Villeneuve yönetmenliğindeki yapım, macera, bilim kurgu ve aksiyon meraklılarının ilgisini çekmeyi amaçlıyor.

Film, ailesini yok edenlere karşı intikam savaşı başlatan Paul Atreides'in hikayesini odağına alıyor. Ailesini hedef alan komploculara karşı intikam savaşı başlatan ve bu süreçte, Chani ve Fremen'lerle güçlerini birleştiren Atreides, zor bir seçimle karşı karşıya kalır.

"SON ŞARKI - AHMET'İN TÜRKÜSÜ"

Müzik dünyasının unutulmaz isimlerinden Ahmet Kaya'nın hikayesini işleyen "Son Şarkı-Ahmet'in Türküsü", sanatçının vatana dönüş hikayesini beyaz perdeye yansıtacak.

Kaya'nın müzik kariyerinin yanı sıra toplum üzerindeki etkisine de değinilen filmde, "Kimler Ahmet Kaya'yı hedef aldı?", "Neden Ahmet Kaya?", "Ahmet Kaya Paris'te neler yaşadı?" gibi pek çok soru cevaplandırılıyor.

Yönetmen koltuğunda Kudret Sabancı'nın oturduğu filmin başrollerinde Celil Nalçakan ile Ezgi Şenler yer alıyor.

"SENDEN BAŞKA"

Başrollerinde Sydney Sweeney ve Glen Powell'ın yer aldığı "Senden Başka", mükemmel başlayan bir ilk buluşmadan sonra birbirlerinden buz gibi soğuyan Bea ve Ben'in kendilerini beklenmedik bir şekilde Avustralya'da bir düğünde bulmalarını konu alıyor.

Genç ikiliye Dermot Mulroney, Michelle Hurd, Alexandra Shipp ve Darren Barnet'in eşlik ettiği filmin yönetmen koltuğunda Will Gluck oturuyor.

"İKİ NEHİR ARASINDA"

Berfi Dicle Öğüt'ün çektiği "İki Nehir Arasında", I. Dünya Savaşı sırasında Irak Cephesinde savaşmış ve esir düşmüş Türk ve İngiliz askerlerin hikayesini anlatıyor.

"ŞAŞKIN DAMAT"

Rami Imam'ın yönettiği Mısır yapımı komedi filmi "Şaşkın Damat", soy krizi nedeniyle başı derde giren bir doktor ve bu nedenle aileler arasında ortaya çıkan sorunları konu ediniyor.

HAFTANIN KORKU VE GERİLİM FİLMLERİ

Scott Chambers ve Becca Hirani'nin yönettiği "Derin Tehlike", ailesini bir köpek balığı saldırısında kaybeden genç bir kadının hikayesini odağına alıyor.

Augustus Prew, Justin Long ve Andrea Bang'ın rol aldığı John McPhail'in filmi "Sevgili David", çocuk görünümlü şeytani bir varlığın David adındaki bir adama musallat olması ve sonrasında yaşanan olaylar etrafında dönüyor.

HAFTANIN ANİMASYONLARI

Dong Long ve Nigel W. Tierney'in sinemaya uyarladığı Çin yapımı "Altın Gaga ve Macera Çetesi" içgüdülerinin peşinden giden ve uçmayı öğrenen Altıngaga'nın, bazı sırları çözmek için kız kardeşiyle Kuşlar Şehri'ne gitmeye karar vermesini ve şehri kurtarmak için verdiği mücadeleyi anlatıyor.

Norveçli yönetmen Andrea Eckerbom'un filmi "Ayı Teddy'nin Maceraları" çocuk izleyicilerin ilgisini çekmeye aday.