Denizli Barosu TSM ve THM Koroları’ndan konser – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. KÜLTÜR-SANAT-TURİZM
  4. /
  5. MÜZİK-TİYATRO-SİNEMA
  6. /
  7. Denizli Barosu TSM ve THM Koroları’ndan...

Denizli Barosu TSM ve THM Koroları’ndan konser

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Nisan 2017 Cumartesi - 10:50Güncelleme: 29 Nisan 2017 Cumartesi - 10:50
Denizli Barosu TSM ve THM Koroları’ndan konser

Hukuk sisteminde savunma gibi önemli bir görevi üstlenen avukatlar, oluşturdukları koroyla müzikte de ne denli başarılı olduklarını gösterdi. Baronun hizmet binasında konser veren Türk Sanat Müziği (TSM) ve Türk Halk Müziği (THM) Koroları, seslendirdiği şarkılarla kulakların pasını aldı.

Denizli Barosu koroları, 5 Nisan Avukatlar Günü etkinlikleri kapsamında 19 Nisan’da verdiği konserin ardından, önceki gün akşam bir kez daha konser için meslektaşlarının ve Türk Sanat Müziği ve Halk Müziği seven davetlilerin huzuruna çıktı.

Baro hizmet binası konferans salonunda gerçekleşen ilk konser etkinliğinde, TSM Korosu Şef Mehmet Hulusi Şimşek yönetiminde sahne aldı. Repertuvarındaki unutulmayan şarkılardan bir demet sunan koro, dinleyenlerden tam not aldı.

Gecede, 2015 yılı Ekim ayında Şef Kemal Kocamanoğlu yönetiminde kurulan ve çalışmalarına devam eden Türk Halk Müziği Korosu da, seslendirdiği türkülerle konuklarına Anadolu turuna çıkardı.

Konser etkinliğinin sonunda Baro Başkanı Müjdat İlhan, koro şefleri Mehmet Hulusi Şimşek ve Kemal Kocamanoğlu ile koroda görev alan meslektaşlarına teşekkür etti.