Bedia Akartürk, 81 yaşında estetik yaptırdı – D20Haber
03.05.2024, Cuma
14 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. KÜLTÜR-SANAT-TURİZM
  4. /
  5. MÜZİK-TİYATRO-SİNEMA
  6. /
  7. Bedia Akartürk, 81 yaşında estetik yaptırdı

Bedia Akartürk, 81 yaşında estetik yaptırdı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Ağustos 2023 Cumartesi - 13:07Güncelleme: 5 Ağustos 2023 Cumartesi - 13:07
Bedia Akartürk, 81 yaşında estetik yaptırdı

Türk Halk Müziği’nin ünlü ismi Bedia Akartürk, 81 yaşında olduğu estetik ameliyatı oldu. Sanatçı, yeni görünümüyle ilk konserini Denizlili hayranlarına verdi.

Türkülere ses veren Bedia Akartürk, yaklaşık 7 ay önce Samsun'da estetik ameliyatı oldu. Sanatçı ameliyatıyla ilgili “Ben, dünyada 2 şeye aşığım. Biri türkülerime, biri de halkıma. Onlara türkülerimi en iyi şekilde inceleyerek okudum. Bir de kendim güzel olayım diye onun üzerine durdum. Onlar beni hep dinç ve güzel görsünler istedim” dedi.

Estetik ameliyatının ardından Denizli’ye gelen Bedia Akartürk, yeni imajıyla Denizli Büyükşehir Belediyesi Ziya Tıkıroğlu Sanat Merkezi’nde (Açık Hava Tiyatrosu) verdiği konserde sevenleriyle buluştu.

Sahnede en sevilen türküleri seslendiren sanatçı, “Denizli’yi çok severim. Ameliyatımdan sonra ilk konserin burada olması beni ayrıca mutlu etti. Denizli’nin halkının ne kadar sıcak, ne kadar sevecen olduğunu biliyorum. Onun için gönül rahatlığıyla geldiğimi hissediyorum. İnanılmaz bir halk vardı, çok güzel bir ilgi vardı. Bu beni çok duygulandırdı” diye konuştu.

Sahnede play back yapmadığını söyleyen Bedia Akartürk, “Çoğu sanatçı yarı okuyor, yarı okumuyor. Ben baştan sona canlı olarak okudum. Vatandaşlardan çok güzel olduğumu, çok daha iyi olduğunu söylediler. Ben buraya çok fazla konsere geldim, önceki geldiğimden daha da güzel olduğuma dair övgüler geldi” dedi.

DENİZLİ (İHA)