Serkan Urgancı, imza gününde okurlarıyla buluştu – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. KÜLTÜR-SANAT-TURİZM
  4. /
  5. KÜLTÜR-SANAT-TURİZM
  6. /
  7. Serkan Urgancı, imza gününde okurlarıyla buluştu

Serkan Urgancı, imza gününde okurlarıyla buluştu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Haziran 2023 Salı - 14:02Güncelleme: 6 Haziran 2023 Salı - 14:02
Serkan Urgancı, imza gününde okurlarıyla buluştu

Denizlili Gazeteci-Yazar Serkan Urgancı, ikinci baskısını yapan Mary Efes’e Yolculuk kitabını imza gününde okurları için imzaladı

Serkan Urgancı, Mary Efes’e Yolculuk isimli kitabının imza gününde okurlarıyla buluştu. İkinci baskısı mayıs ayında yapan kitaba, okurlar yoğun ilgi gösterdi. Urgancı’yı imza gününde Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve meslektaşları da yalnız bırakmadı.

Mary Efes’e Yolculuk kitabının ikinci baskısının Mavi Nefes Yayıncılık tarafından yapıldığını söyleyen Urgancı; “Kitapta Meryem Ana’nın Kudüs’ten başlayıp Efes’e yaptığı yolculuğu epik bir dille ve tarihsel gerçeklere dayanarak anlatmaya çalıştım. İlk baskı değerli okurlar tarafından ilgi gördü ve ikinci baskı yapıldı. Bu süreçte kitabın İngilizce versiyonu da 63 ülkede yayımlandı. Özellikle Amerika’daki ilgiden son derece memnunum. Zaten bu hikâyeyi kaleme almaktaki amacım ülkemizin inanç turizmi gelirlerine katkı sağlamak. Kitabın devam serisi olan David Son Koruyucu da tamamlanmak üzere. Tahmin ediyorum o da 2024’te baskıya alınacak” dedi.