Pamukkale gönüllüleri: Lívia Andrade ve Marina Vovchenko – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. KÜLTÜR-SANAT-TURİZM
  4. /
  5. KÜLTÜR-SANAT-TURİZM
  6. /
  7. Pamukkale gönüllüleri: Lívia Andrade ve Marina...

Pamukkale gönüllüleri: Lívia Andrade ve Marina Vovchenko

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Temmuz 2018 Pazar - 16:24Güncelleme: 8 Temmuz 2018 Pazar - 16:24
Pamukkale gönüllüleri: Lívia Andrade ve Marina Vovchenko

Denizli’nin dünyaca ünlü beyaz travertenlerle bezeli turizm beldesi Pamukkale’den Brezilyalı manken ve sunucu Lívia Andrade ve ünlü Rus yogacı Marina Vovchenko geçti. Ünlü isimler, beyaz cennette çekilen fotoğraflarını instagram sayfalarında paylaşıp, milyonları Pamukkale’ye davet etti.

UNESCO’nun Dünya Miras Listesi’nde yer alan Pamukkale, son dönemde “Termal İyi Gelir” sloganıyla başlatılan tanıtım çalışmalarının meyvelerini toplamaya başladı. Ziyaretçi sayısının artmasının yanı sıra ünlü isimler de tarih ve doğanın iç içe olduğu Pamukkale’ye gelerek, tatillerinin bir bölümünü geçiriyor.

TRAVERTENLERDE YOGA

Pamukkale’ye kısa bir süre önce gelen 36 yaşındaki Rus yogacı Marina Vovchenko, beyaz cennetin gönüllü turizm elçilerinden oldu. Instagram'ın yeni yıldızlarından olan ve 1,5 milyona yakın kişi tarafından takip edilen Vovchenko, travertenlerde çekilen fotoğrafını paylaştı. Pamukkale’de yoga yapmayı da ihmal etmeyen Vovchenko, “Pamukkale, UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde olan 36 derecelik suya sahip. Mayonuzu ve havluzun alıp gelin” çağrısında bulundu.

ÜNLÜ SUNUCU VE MANKEN LÍVİA ANDRADE’NİN CESUR POZLARI

Bu yıl Pamukkale’yi ziyaret edenler arasına Brezilyalı televizyon sunucusu ve manken Lívia Andrade de katıldı. Instagram da 4.3 milyon takipçisi olan Lívia Andrade, beyaz cennette sere serpe güneşledi, termal havuza girip kulaç attı.

Bu anlarını takipçileriyle paylaşan Lívia Andrade, Mısır Kraliçesi Kleopatra’nın da yüzdüğü söylenen havuza girdiğini, efsaneye göre termal suyun gençleştirici ve iyileştirici gücü olduğuna inanıldığını yazdı. Ardından “Kleopatra'nın güzelliğini ve yüzünü içimde istiyorum” ifadelerine yer verdi.

Birer doğal havuz olan traverten bölgesini gezen güzel sunucu, Pamukkale’yi “Doğa gerçekten harika… Traverten mermer formundaki beyaz şelaleler, termal havuzların teraslarında taşlaşmış. Hayatımın en güzel manzaralarından biri. Tüm bunlar güzel bir mineral banyosu ve sıcak bir terapiyle birlikte. Bugün Türkiye'yi keşfettim, buradan ayrılmak istemiyorum” sözleriyle övdü.