İş insanı Gökşin’den turizme butik otel halkası – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. KÜLTÜR-SANAT-TURİZM
  4. /
  5. KÜLTÜR-SANAT-TURİZM
  6. /
  7. İş insanı Gökşin’den turizme butik otel...

İş insanı Gökşin’den turizme butik otel halkası

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Mart 2022 Cuma - 15:46Güncelleme: 4 Mart 2022 Cuma - 16:33
İş insanı Gökşin’den turizme butik otel halkası

İş insanı Ahmet Gökşin, otel yatırımıyla turizm sektörüne girdi. 7 Mart’tan itibaren kapılarını konuklarına açacak olan ve hiçbir konfordan kaçınılmayan 60 odalı Anım Butik Hotel, 4 milyon dolara mal oldu.

Denizli’nin köklü tekstil şirketlerinden Gökhan Tekstil’in sahibi Ahmet Gökşin, farklı yatırımlarıyla dikkatleri çekmeye devam ediyor. Denizli’ye galerilerin ve sosyal tesislerin yer aldığı ilk otomobil pazarı Denizli Oto Center’ı kazandıran, inşaat sektöründe özel projeler üreten Gökşin, bu kez turizm sektörüne girdi. Turizm kenti Denizli’de sektöre konforlu hizmet sunmak üzere planlanan Anım Butik Hotel’in yapımını gerçekleştiren Gökşin, açılışa hazırlanıyor.

“KONFORLU VE RAHAT BİR ORTAM HAZIRLADIK”

Tesisin açılışı öncesinde gazetecilerle bir araya gelen Gökşin, hedeflerinin üst sekmen misafirleri, yöneticileri, iş adamlarını, yurt dışından misafirleri kentte daha konforlu ve rahat bir ortamda ağırlayabilmek olduğunu söyledi.

İTALYAN MUTFAĞI DENİZLİ’DE

Konuklarına otel bünyesindeki Loca Restaurant ile İtalyan mutfağından lezzetler sunacaklarını anlatan Gökşin, “Restaurantaki amacımız otel müşterilerinin yanında, Denizli halkına nezih bir ortamda İtalyan yemekleri sunmak. Pizzada iddialıyız. Kullandığımız malzeme sağlıklı, hijyen. En iyi şekilde seçildi” dedi.

“KATMA DEĞERİ YÜKSELTMEK İSTEDİK”

Turizm sektörüne katma değer yaratarak katkıda bulunmak istediklerini vurgulayan Gökşin, “Sıklıkla konuşulan şeydir katma değeri yükseltmek. Burada bir örnek yaratabilmek istedik. Bizim 60 odamız var. Dileriz Denizli’de 100 odalı, 200 odalı çok yıldızlı oteller oluşsun. Yıllardan beri hep şunu düşünüyorum, iddia ediyorum; Türkiye’nin kısa ve orta vadede kalkınmasını sağlayabilecek olan turizm ve tarım sektörü. Çünkü buralarda oluşmuş bir altyapımız var. Türkiye bunu yapmalı, yapabilmeli” diye konuştu.

4 MİLYON DOLAR HARCANDI, KONFORDAN KAÇINILMADI

Amaçlarının hem Denizli hem Türkiye turizmine katkıda bulunmak olduğunu ve bunu gerçekleştirmeye çalıştıklarını kaydeden Gökşin, Anım Butik Hotel’in 2 bin 300 metrekare alan üzerine kurulduğunu ve inşaat sürecinin 2 yılda tamamlandığını belirtti.

Gökşin, 7 Mart’ta açılacak hotelin 10’u süit olmak üzere 60 odası bulunduğunu, İtalyan mutfağından lezzetler sunulacak restaurant, toplantı salonu ve yemekli toplantı salonunun da yer aldığını kaydetti.

GENEL MÜDÜR ERDÖNMEZ TESİSİ GEZDİRDİ

Anım Butik Hotel Genel Müdürü Emre Erdönmez de basın mensuplarına tesisi gezdirdi. Pizza fırınının İtalya’dan getirildiğini, ekmek üretimi için de özel fırın kurulduğunu anlatan Erdönmez, butik otel alanında Denizli’ye yepyeni bir tesis kazandırıldığını, birçok malzeme gibi zeminde kullanılan halıların da özel üretim olduğunu ifade etti.