Dr. Metin Vural’dan şiir dinletisi ve imza günü – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. KÜLTÜR-SANAT-TURİZM
  4. /
  5. KÜLTÜR-SANAT-TURİZM
  6. /
  7. Dr. Metin Vural’dan şiir dinletisi ve...

Dr. Metin Vural’dan şiir dinletisi ve imza günü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Kasım 2019 Perşembe - 16:31Güncelleme: 7 Kasım 2019 Perşembe - 16:31
Dr. Metin Vural’dan şiir dinletisi ve imza günü

Nöroloji ve psikiyatri uzmanı Dr Metin Vural, imza günü ve şiir dinletisi etkinliğinde okurlarıyla bir araya geldi. Vural, etkinlikten sağlanan geliri projeksiyon cihazı alınması için LAFOT’a bağışladı.

Dr. Metin Vural, son yayınlanan “Bu Aşk Şarkıları Yalan Söylüyor” ve “Yedi Kere Mavi” isimli şiir kitaplarını imzalamak üzere okurları ile buluştu. Laodikya Fotoğraf Topluluğunun (LAFOT), Anka Kafe’de düzenlediği imza günü, söyleşi ve şiir dinletisi yoğun katılımla gerçekleşti.

Kutlu Payaslı’nın bestelediği “Acıların Senden Vefalı Çıktı” şarkısının güftesinin sahibi olan Vural, daha önce yayımlanan "Kuş Bulutu", "Yalnızlık Günbatımı", "Kuru Gülün Kokusu" ve "Sen Seni Sevdin" isimli şiir kitapları da var. Ayrıca ünlü tiyatro sanatçısı Yıldız Kenter'in seslendirdiği "Nisan'a Kaç Var ?" adlı şiir CD'sinin bulunuyor.

2003 yılında Selahattin Pınar Güfte ödülünü kazanması ve meslektaşı olan ünlü besteci Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca'nın bir bestesine yazdığı güftenin kendisini için unutulmaz hatıralar arasında yer aldığını kaydetti.

TRT repertuvarında çok sayıda güftesi olan Dr. Metin Vural, etkinlikten elde edilen gelir ile güzel bir çalışmanın alt yapısına da katkıda bulunacak. Vural, imza günü etkinliğinden sağlanan geliri, fotoğrafçılık kursu veren LAFOT’a projeksiyon cihazı kazandırılması için bağışladı.