15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi halk oyunlarında Türkiye birincisi oldu – D20Haber
16.04.2024, Salı
14 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. KÜLTÜR-SANAT-TURİZM
  4. /
  5. KÜLTÜR-SANAT-TURİZM
  6. /
  7. 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi halk...

15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi halk oyunlarında Türkiye birincisi oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Haziran 2023 Çarşamba - 14:48Güncelleme: 7 Haziran 2023 Çarşamba - 14:48
15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi halk oyunlarında Türkiye birincisi oldu

Denizli Ekibi 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi, Okullararası Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası’nda bir kez daha birinciliğe ulaştı.

Okullararası Halk Oyunları Türkiye Birinciliği, Zonguldak’ta yapıldı. Denizli’yi temsil eden 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi, düzenlemeli dalda 8 ekiple kürsünün en üst basamağı için mücadele etti. Başarılı bir performans ortaya koyan Denizli Ekibi, 91.71 puanla Türkiye Şampiyonu oldu. Bu sonuçla 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi üst üste ikinci defa Türkiye Şampiyonu olma başarısını elde etti.

Üst üste ikinci kez Türkiye birincisi olan 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesinin çalıştırıcısı Ömür Günay, bu işe gönül vererek, gece gündüz demeden sabırla ve inançla çalıştıklarını söyledi. Ekibiyle gurur duyduğunu vurgulayan Günay, “Çocuklar sahneye adımlarını attıkları andan itibaren her biri kocaman yüreğiyle herkese o heyecanı ve ekip ruhunu fazlasıyla hissettirdi. Geçen yıl elde ettikleri başarının tesadüf olmadığını gösterdik. Bu süreçte yanlarında olan ve destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Gençlik Spor İl Müdür Vekili Ömer İlman da Ömür Günay’ı arayıp elde edilen başarıdan dolayı kutladı.