Akhan Mahallesi’ndeki tesisin açılış törenine Vali Ali Fuat Atik, Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, kaymakamlar, iş insanları, ilçe belediye başkanları, daire müdürleri ve oda başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.
ATİK: DENİZLİ’NİN PRESTİJİNİ GÖSTERECEK
Açılış kurdelasını kesen Vali Atik, “Yatak kapasitemizi biraz daha artırdık. Çok da güzel bir işletme olmuş. Emeği geçenlere ve aileye teşekkür ediyoruz. İş dünyasına Denizli’nin prestijini göstermek açısından çok isabetli bir karar olmuş” dedi.
GÖKŞİN: BU ESERİ KAZANDIRMAKTAN MUTLUYUM
Anım Boutique Hotel ve Loca Ristorante’yi Denizli’ye kazandıran Gökhan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Ahmet Gökşin de “ İki yıldan bu yana uğraşıyoruz. Denizli’ye böyle bir eser kazandırmaktan mutluyum, keyifliyim” diye konuştu.
VALİ ATİK, TESİSİ GEZDİ
Açılış töreni sonrasında tesisi gezen Vali Atik, Anım Boutique Hotel ve Loca Ristorante hakkında bilgi aldı.
GÜVENLİ TURİZM SERTİFASI SAHİBİ
Açılışı gerçekleştirilen Anım Boutique Hotel ve Loca Ristorante, güvenli turizm sertifikası ile misafirlerine hem güvenli hem çevre dostu bir hizmet sunacak.
10’U SUİT, 50 DELUXE ODA
Anım Boutique Hotel, dört metre tavan yüksekliğine ve el yapımı özel tasarıma sahip 10 suit ve 50 deluxe misafir odası, fitness ve sauna alanı, restaurant, lobi bar, mağaza, VIP transfer hizmeti, gün ışığı alan, bahçeli, toplantı ve etkinlik salonlarıyla konuklarına hizmet verecek.
ANIM Boutique Hotel’in bünyesindeki Loca Ristorante’de ise, ünlü şef Murat Bozok ve ekibiyle İtalyan mutfağının eşsiz lezzetlerini konuklarına ikram edecek.