Anım Boutique Hotel 10 Mayıs’ta açılıyor – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. KÜLTÜR-SANAT-TURİZM
  4. /
  5. KÜLTÜR-SANAT-TURİZM
  6. /
  7. Anım Boutique Hotel 10 Mayıs’ta açılıyor

Anım Boutique Hotel 10 Mayıs’ta açılıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Mayıs 2022 Pazar - 12:15Güncelleme: 8 Mayıs 2022 Pazar - 12:22
Anım Boutique Hotel 10 Mayıs’ta açılıyor

Sıra dışı, güvenli, çevre dostu, premium konaklama ve lezzetin adresi olarak Denizli’yi ziyaret edenlerin “unutulmayanlar” listesinin başına adını yazdıracak olan ANIM Boutique Hotel ve Loca Ristorante, 10 Mayıs Salı günü düzenlenecek törenle hizmete girecek.

Denizli ve Türkiye’nin tekstil alanında gururu olan Gökhan Tekstil Şirketi’nin bir projesi olarak kente kazandırılan ANIM Boutique Hotel ve Loca Ristorante, Denizlililere ve Denizli’nin misafirlerine hizmet vermek için geri sayıma başladı.

ANIM Boutique Hotel ve Loca Ristorante Genel Müdürü Emre Erdönmez, tarihin izlerini sürmek, Pamukkale'de travertenlerin üzerinde eşsiz bir deneyim yaşamak, Laodikeia ve Hierapolis’te tarihin miraslarını yakından görmek, Frigyalıların, Romalıların ayak izlerini takip etmek isteyen yerli ve yabancı ziyaretçilere en üst seviyede hizmet etmek ve ev sahipliği yapmak için sabırsızlandıklarını söyledi.

“Denizli şehir merkezindeki premium konaklama ve restaurant ihtiyacını üst seviyede karşılama ayrıcalığı taşıyan ANIM Boutique Hotel ve Loca Ristorante, güvenli turizm sertifikası ile misafirlerine hem güvenli hem çevre dostu bir hizmet sunmayı garantiliyor” diyen Erdönmez, şöyle devam etti:

“Dört metre tavan yüksekliğine ve el yapımı özel tasarıma sahip 10 suit ve 50 deluxe misafir odası, fitness ve sauna alanı, restaurant, lobi bar, mağaza, VIP transfer hizmeti, gün ışığı alan, bahçeli, toplantı ve etkinlik salonlarıyla gerçekten sıra dışı bir kalite ve anlayışla hizmet sunmayı hedefliyoruz.”

“LEZZETİMİZLE DE FARK YARATACAĞIZ”

ANIM BoutiqueHotel’in bünyesindeki Loca Ristorante’de, İtalyan mutfağının eşsiz lezzetlerini ünlü şef Murat Bozok ve ekibine emanet edildiğini kaydeden Erdönmez “ANIM Boutique Hotel sadece konaklama kalitesiyle değil, lezzetleriyle de adından söz ettirecek. Eğitimini ABD’de tamamlayan Şef Murat Bozok, New York, Paris, Londra gibi şehirlerde Michelin Yıldızlı pek çok restaurantta farklı görevlerde çalıştı. Loca Ristorante mutfak ekibinin pizza eğitimlerini ise Nappo Pizza’nın kurucusu Özgür Kılınçlar üstleniyor. İtalya’dan özel olarak gelen Stefano Ferrara fırınında, İtalya’dan gelen un ve domates sosu ile gerçek Napoli pizzasını, pizza severlere sunuyoruz” dedi.

“10 MAYIS’TAKİ AÇILIŞIMIZA BEKLİYORUZ”

ANIM Boutique Hotel’in Denizli’nin tanıtımında önemli bir rol oynayacağına inandıklarını ifade eden Erdönmez, “Şehrimize ve ülkemize değer katmak, Denizli turizmini geliştirmek ve tanıtmak için sorumluluğumuzun bilincindeyiz” diye konuştu.

Erdönmez, 10 Mayıs Salı günü saat 16.00’da Akhan Mahallesi 171/1 adresindeki gerçekleşecek ANIM Boutique Hotel’in açılışına tüm Denizli halkını davet etti.