Yağış sonrası yollar bataklığa döndü, araçlar çamura saplandı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. GÜNDEM
  4. /
  5. Yağış sonrası yollar bataklığa döndü, araçlar...

Yağış sonrası yollar bataklığa döndü, araçlar çamura saplandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 11 Ocak 2023 Çarşamba - 13:05Güncelleme: 11 Ocak 2023 Çarşamba - 13:05
Yağış sonrası yollar bataklığa döndü, araçlar çamura saplandı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, sağanak yağışın ardından yollar bataklığa dönüştü. Çok sayıda araç çamura saplandı, yaşananlara vatandaşlar tepki gösterdi.

İlçenin Kayıhan Mahallesi’nde yağmurun ardından birçok sokak geçilemez hale geldi. Nedeni de altyapı çalışmaları nedeniyle kazılan, sonrasında toprak ve kumla kapatılan sokaklar çamur deryasından farksız hale geldi.

Otomobiller, pikaplar, hafif ticari araçlar girdikleri yollarda birer yağışla gevşeyen zeminin azizliğine uğradı.

Bu sabah evinden çıkıp araçlarına binen çok sayıda sürücü şok yaşadı. Nedeni ise yola çıkmalarının ardından araçlarının çamura saplanması ve çukurlara düşmesi oldu.

Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar, kış mevsiminde yaşananları gözleriyle görmeleri için Büyükşehir Belediyesi yetkililerini Kayıhan Mahallesi’ne davet etti.

Bir vatandaş da sosyal medyadan “Sabah iş yerine giderken arabamız yolun içine girdi. Elma bahçesi tarafları hep böyle. Arabalar hep yolun içine girmiş. Sorun nasıl çözülecek bilmiyorum. Belediyeyi aradık DESKİ’ye yönlendirdi. DESKİ ‘çekicimiz yok, kendiniz çekici tutun’ dedi. Sabah sabah çekici buldum 650 TL verip aracımı çıkardım” paylaşımını yaptı.