“Orman Benim” projesi kapsamında düzenlenen etkinlikte Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ve öğrenciler çöp topladı. Vali Coşkun, “Hep birlikte ormanlarımıza sahip çıkacağız" dedi.
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından orman yangınlarına karşı farkındalık oluşturmak ve doğayı koruma bilincini artırmak amacıyla “Orman Benim” kampanyası başlatıldı.
81 ilde eş zamanlı yapılan etkinliğe Vali Ömer Faruk Coşkun, Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Köle, il protokolü, orman bölge müdürlüğü personeli, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.
Servergazi Mahallesi’ndeki ormanlık alanda Vali Coşkun ve katılımcılar, yangın riskini artıran yanıcı materyalleri ve atıkları temizledi.
Etkinlik sonunda açıklamalarda bulunan Vali Coşkun, “Ormanlarımız sadece bugünün değil, yarınlarımızın da mirasıdır. Bugün çocuklarımızla birlikte çöp toplayarak hem çevreye katkı sağladık hem de onlara örnek olduk. Hep birlikte ormanlarımıza sahip çıkacağız” dedi.
DENİZLİ (İHA)