PAÜ’de aylardır beklenen rektör ataması gerçekleşti. Resmi Gazete’de yayımlanan kararla PAÜ’nün yeni rektörü Prof Dr Mahmud Güngör olurken, Ağustos-2020’den bu yana görev yapan Prof Dr Ahmet Kutluhan dönemi de kapanmış oldu.
GÜNGÖR: KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ
Törende konuşan Prof Dr Güngör, üniversiteyi ortak akılla yöneteceklerini söyleyerek, “Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Biz de inşallah kendisinden devraldığımız bayrağı daha yükseklere taşımak üzere ekibimizle, olanca gücümüzle sahipleneceğimize huzurlarınızda söz veriyorum. Bizim bir derdimiz var, o da üniversitenin gelişimidir. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz” dedi
KUTLUHAN: ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK
Görevi devreden Prof Dr Ahmet Kutluhan da PAÜ’de rektörlük görevinin son bulduğunu belirterek, “Pamukkale Üniversitesi için elimizden geleni yaptık. Bundan sonra da Mahmud Hocamız elinden geleni yapacaktır” diye konuştu.