22.10.2026, Perşembe
11 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu

PAÜ 40 öğretim üyesi alacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Ekim 2026 Çarşamba - 08:32Güncelleme: 21 Ekim 2026 Çarşamba - 08:46
PAÜ 40 öğretim üyesi alacak

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörlüğü, üniversiteye bağlı fakülte ve meslek yüksekokullarında görevlendirilmek üzere 40 öğretim üyesi alacak.

PAÜ Rektörlüğü, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile üniversitenin Akademik Değerlendirme Yönergesi uyarınca üniversiteye bağlı fakülteler ile meslek yüksekokullarına 16 profesör, 17 doçent ve 7 doktor öğretim üyesi atanacak.

PROFESÖR KADROLARI

Yapılan duyuruya göre, Dişhekimliği Fakültesi’ne 2, Hukuk Fakültesi’ne 1, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’ne 1, Sağlık Bilimleri Fakültesi’ne 1, Tıp Fakültesi’ne 11 profesör alınacak.

DOÇENT KADROLARI

Haberin DevamıReklam




Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’na 1, Diş Hekimliği Fakültesi’ne 2, Fen Fakültesi’ne 1, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Fakültesi’ne 1, Hukuk Fakültesi’ne 2, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’ne 1, Mühendislik Fakültesi’ne 1, Sağlık Bilimleri Fakültesi’ne 2, Tavas Meslek Yüksekokulu’na 1, Teknoloji Fakültesi’ne 1, Tıp Fakültesi’ne 4 doçent ataması yapılacak.

DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ KADROLARI

Diş Hekimliği Fakültesi’ne 1, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’ne 1, Tıp Fakültesi’ne 5 doktor öğretim üyesi atanacak.

BAŞVURU TARİHİ

Söz konusu kadrolara atanmak için başvurular bugünden itibaren 15 gün içerisinde yapılabilecek. Profesör ve doçent kadrolarının başvuruları Rektörlük Personel Daire Başkanlığına, doktor öğretim üyelerinin kadro ilanı yapılan birimlere şahsen başvuruda bulunmaları gerekiyor.